Dé interieurtrend van 2020 op maat gemaakte wand en boekenkasten

Dé interieurtrend van 2020

Een belangrijk onderdeel van je interieur is het opbergkast of boekenkast meubel in je huiskamer. Het is in mijn ogen niet alleen van belang dat het een stijlvol iets is maar vooral ook praktisch. Je kan er al je belangrijke papieren en boeken in opbergen die je hebt of juist een mooi kunstwerk. Een op maat gemaakt en ontworpen wand of boekenkast meubel is dan ook in mijn ogen dé trend van 2020.

Waar je vooral op moet letten bij een wand of boekenkast meubel

Als je een wand of boekenkast meubel op maat laat maken passend op je bestaande boeken e.d. is vaak niet handig wand stel je koopt later een groter boek en deze past niet is heel erg jammer, ik adviseer dan ook een wand of boekenkast te ontwerpen waar minimaal een order map in past. Dit maakt het voor de toekomst iets handiger als je veranderd van dingen die je er in doet. Ook een ideale hoogte voor een wand of boekenkast meubel is vaak lastig voor veel mensen merk ik, ik stel me vaak de vraag aan mensen of ze ook veel boeken of andere dingen hebben die ze niet vaak gebruiken, dan kan met een iets hogere kast nemen de meeste boekenkasten die wij ontwerpen zijn tussen de 210 en 230 cm hoog maar zoals eerder in het verhaal is het bij sommige interieurs vaak juist erg mooi om tot aan het plafond toe te werken.

Achterwand in de kast of juist niet

Wat ik merk is dat mensen altijd ook een vraag hebben over de achterwand, zelf vind ik als je er een achterwand in zet het een hele grote vlek in het interieur word, zeker een achterwand achter boeken, als je bijvoorbeeld er geen achterwand in doet gaat de wandkast of boekenkast meer op in de muur en interieur en is het meer 1 geheel. Maar dit is ook een persoonlijke keuze uiteraard.

Prijs

Een op maat gemaakte wand of boekenkast meubel hoeft helemaal niet duur te zijn, sterker het is iets wat jij wenst voor langere tijd vaak als je een cash en carry tv meubel koopt is dit waarschijnlijk na een paar jaartjes alweer een meubel die je graag wil vervangen. Met een maatwerk wand of boekenkast meubel is het meubel ontworpen naar jou ideale samenstelling.

Ben je klaar voor inspiratie? kijk dan eens naar de tv meubels van Westra https://www.meubelfabriekwestra.nl/tvkasten/

U kan ook altijd langs komen met een schets van uw droom kast dan kunnen we altijd een scherpe offerte sturen en daarop een 3D tekening.
× Whatsapp