Meubelzaken in Friesland

Meubelmaker Feico Westra

Op zoek naar een meubelzaak in Friesland?

Zoek je een meubelzaak in Friesland die voor jou de ideale keukentafel of kast kan maken en wil je eerlijk en goed advies en goede kwaliteit? dan ben je op de juiste website terecht gekomen. Westra-interieur heeft een mooie showroom waar vele meubels staan opgesteld maar dat is nog lang niet alles een rondleiding door de meubelfabriek hoort bijna standaard bij een bezoek aan onze showroom in Burgum Friesland.
En mocht je er niet uitkomen of je zoekt ook een mooie gestoffeerde of leren bankstel? dan verwijzen we je graag naar de goede meubelzaken bij ons in de regio voor een combinatie bezoek.

Le Havre aanwezig in onze meubelzaak te Burgum

De unieke Le Havre tafel staat voor u klaar om er aan te tafelen, een unieke tafel bedacht in 2004 en voor het eerst geproduceerd in 2005 door Feico Westra. De Le Havre is het icoon van de tafel collectie en is tot vandaag de dag nog steeds een van de succes pijlers van Meubelfabriek Westra

Leren stoelen in de meubelzaak als inspiratie

Op deze foto ziet u en klein deel van onze showroom boordevol moderne design stoelen van een Nederlandse producent. Vele kleuren en modellen dus wees van harte welkom om naast een mooie tafel ook vele design stoelen te testen en te bewonderen. Klik hier

Feico en Sandra Westra ontmoeten u graag in onze meubelzaak

Bezoek ons ook, onze meubelzaak ook wel showroom in combinatie met een rondleiding door de enige meubelfabriek waar nog op ambachtelijke wijzen met in combinatie van moderne  machines op kleine en grote schaal tafels en kasten worden gemaakt van hout. Sandra en FeicoJr. leiden u graag rond.

Ontmoet de vakmensen en het verhaal

Ons grootste kapitaal zijn onze vakmensen stuk voor stuk zijn waardevol voor onze organisatie. Hier begint het mee het vakmanschap en we kiezen bewust voor duurzame materialen, geven van kansen, circulair ondernemen ook onze meubelmakers zijn zich hier van bewust. Wil je ze ontmoeten? kom dan langs tussen 10-16uur want ze staan elke dag weer de meest waanzinnige meubels te maken voor heel Nederland.

Nieuwsgierig?

Kom gauw eens langs om onze meubelzaak te bekijken waar vele tafels staan opgesteld uit de WESTRA collectie van FeicoJr.Westra.

Neem dus een kijkje op onze website en laat u daar inspireren!
Heeft u vervolgens vragen? Dan kunt u te allen tijde direct contact opnemen met Feico Westra via whatsapp, door op de groene knop linksonder op elke pagina te klikken.

bekijk ook:

Maatwerk

Bij ons zijn alle meubelen maatwerk. Dus wilt u een kast of tafel op maat? dan kan dat!

Friese meubelzaak waar maatwerk normaal is.

Of wellicht wilt u groter, zoals een inloopkast voor uzelf, of een gehele interieurinrichting voor uw onderneming. Bij ons is niets te gek.
Blader door onze website om te kijken wat wij u te bieden hebben, of neem vervolgens contact met ons op om uw ideeën te bespreken zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen bieden.