Over Joure en Meubelfabriek Westra

(FriesDe Jouwer) is een plaats in de Nederlandse provincie Friesland en de hoofdplaats van de gemeente De Friese Meren. Joure heeft 13.150 inwoners (2021). Inwoners van Joure worden Jousters genoemd. In de volksmond worden ze ook wel “Jouster Keallepoaten” genoemd, naar de Friese keallepoat (kalfspoot), een koekoffer dat de voorouders brachten aan de watergeest, uit dank dat hij hun land zoveel water had toebedacht. De keallepoat bestaat uit twee langwerpige koeken die naast en tegen elkaar aan worden gebakken en daardoor op kalfspoten lijken. Ze worden gemaakt van roggebloem, honing en verschillende kruiden.[2] (Info van Wikipedia)

Meubelfabriek Westra heeft al vele meubels op maat mogen maken voor inwoners van Joure waaronder de raadszaal van het gemeentehuis van Joure en hier zijn we trots op van bijzonder mooie eettafels en design stoelen tot prachtige tv en dressoir meubels. Zoekt u een betrouwbaar bedrijf waar u een mooi meubel op maat wil laten maken kijk dan eens rond op deze website. Ook kunt u online als u bijvoorbeeld een eettafel zoekt kiezen op onze webwinkel uit honderden tafels deze die u zelf kunt samenstellen en online kan bestellen om vervolgens deze te laten maken door onze vakmensen. Wilt u deze tafels in het echt zien of zou u graag een meubel op maat laten maken en deze willen bespreken kom dan langs in onze showroom en wandel zo binnen, wilt u dat we meer tijd voor u inplannen maak dan even een afspraak telefonisch kan dit via 0511 402559 of via whatsapp zie groene button.

ν- Beste meubelwebwinkel 2021  ν-Snelle levertijd mogelijk  ν-Veilig betalen via iDeal  ν- 100% gemaakt in Nederland  ν-Eigen montage en bezorgers  ν- + 10.000 tevreden klanten