Over Eelde en Meubelfabriek Westra

Eelde (DrentsEel) is een plaats in het noorden van de provincie Drenthe (Nederland) en maakt deel uit van de gemeente Tynaarlo. Van 1811 tot 1998 was het de hoofdplaats van de gemeente Eelde.

Eelde en het noordelijk ervan gelegen Paterswolde zijn in de loop van de twintigste eeuw aan elkaar gegroeid en vormen thans één kern. Op de plaatsnaamborden en wegwijzers wordt dan ook de naam Eelde-Paterswolde vermeld. Voor de post zijn Eelde en Paterswolde twee aparte dorpen.

(Info van Wikipedia)

Meubelfabriek Westra heeft al vele meubels op maat mogen maken voor inwoners van Eelde en hier zijn we trots op van bijzonder mooie eettafels en design stoelen tot prachtige tv en dressoir meubels. Zoekt u een betrouwbaar bedrijf waar u een mooi meubel op maat wil laten maken kijk dan eens rond op deze website. Ook kunt u online als u bijvoorbeeld een eettafel zoekt kiezen op onze webwinkel uit honderden tafels deze die u zelf kunt samenstellen en online kan bestellen om vervolgens deze te laten maken door onze vakmensen. Wilt u deze tafels in het echt zien of zou u graag een meubel op maat laten maken en deze willen bespreken kom dan langs in onze showroom en wandel zo binnen, wilt u dat we meer tijd voor u inplannen maak dan even een afspraak telefonisch kan dit via 0511 402559 of via whatsapp zie groene button.

ν- Beste meubelwebwinkel 2021  ν-Snelle levertijd mogelijk  ν-Veilig betalen via iDeal  ν- 100% gemaakt in Nederland  ν-Eigen montage en bezorgers  ν- + 10.000 tevreden klanten