Meubelmaker FeicoJr.Westra

Westra-interieur is gespecialiseerd in het maken van massief houten meubels. Met name eiken en walnoten keukentafels. Dit is destijds ontstaan na jaren gewerkt te hebben als meubelmaker en ten slotte de dingen op mijn eigen manier wilde ontwerpen en maken voor mensen.
Ik had er plezier in om iets te creëren vanuit mijn gedachte hoe een perfecte keukentafel eruit moest zien, en vooral de praktische kant van tafelen, zoals het benutten van de maximale beenruimte.

Ik ben vooral niet een man van fineer, ik zie mijzelf al achter zo’n plakmachine staan om een spaanplaten tafel of kast te maken, nee het moet massief dat is puur en heeft veel meer natuurlijke eigenschappen. Inmiddels worden onze keuken tafels, grote vergadertafels, boekenkasten en noem maar op door heel Nederland verkocht, vaak al combinaties van meubels zoals een mooie passende salontafel, of een complete eethoek waar we dan ook de leren stoelen bij mogen verkopen en leveren. Inmiddels is het al bijna 14 jaar geleden dat ik samen met mijn vader het bedrijf westra-interieur heb opgezet en nu jaren later een echt Fries meubelmerk heb gelanceerd en vele vakmensen in dienst heb die het DNA van mij hebben overgenomen van het meubelmakers vak.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs we hebben een showroom waar vele tafels staan opgesteld en ik of één van mijn medewerkers laten je graag met trots de grote meubelfabriek zien waar de meubelmakers van ruwe plank tot werkelijk de mooiste meubels dagelijks maken.

Feico massief eiken houten tafel meubelmaker Friesland

De meubelmakerij anno 2005

De meubelfabriek anno 2018

Het team

Meubelmakers uit Nederland

Onze Friese club van getalenteerde meubelmakers maken in eigen fabriek in Friesland houten tafels en kasten op maat met een moderne machinepark en ouderwetse ambacht.

Maak kennis met ons team

Meubelmaker Nederland

Zoekt u een goede meubelmaker in Nederland dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het op maat laten maken voor een houten tafel, kast of andere meubels.

bekijk onze designtafels

Waarom zou u voor onze Friese meubelmakers kiezen

Meubelmaker Friesland

Onze missie als bedrijf:
U wilt een ideale en functionele omgeving daar voegen wij beleving en duurzaamheid aan toe met onze uniek vormgegeven meubels gemaakt door de Friese meubelmakers.

Ons doel:
Vanuit onze liefde voor het ambachtelijk vakwerk naar een top resultaat.

Dit doen we vanuit onze DNA te werken:
Vernieuwend blijven, prestatie gericht zijn, en een belevenis bieden naast het oh zo belangrijke vertrouwen.

En diep vanuit onze kwaliteiten:
Nieuwsgierig, betrokken zijn, transparant naar de klant toe en de verwachtingen telkens weer overtreffen. En tot slot is onze loyaliteit van ongekende aard

De Fabriek