Op zoek naar meubelen in de provincie Groningen?

Feico Westra’s meubelmerk WESTRA maakt al uw meubelen op maat en volledig na uw wens en bezorgd dit bovendien gratis door heel Groningen.

WESTRA is gevestigd in Burgum en heeft daar al vele Groningse klanten tevreden gemaakt met prachtige meubelen. Hieronder vindt u een viertal voorbeelden van de meest recente meubelen die we geleverd hebben in Groningen.

Gratis bezorging, overal in Groningen!

Meubelmaker Feico Westra

foto van de skyline van groningen

Stoker & Brander

Voor een klant in Groningen hebben we de tafels ‘Nuance’ in eikenhout, en een ronde ‘Etratat’ in notenhout geleverd. Klik hier voor de Nuance, en hier voor Etratat!

Massief eikenhouten balies Ommelander Ziekenhuis Groningen

Ommelander Ziekenhuis

Voor het Ommelander Ziekenhuis hebben we vele meubelen geleverd zoals onder andere de balies en (vergader)tafels. neem een kijkje op de projectpagina voor meer foto’s en informatie. 
Klik hier!

Massief eiken houten industriele ovale tafel provinciehuis groningen

Provinciehuis

In het Provinciehuis staan prachtige vergadertafels van ons ‘Le Havre’ model. Neem een kijkje op de projectpagina voor meer foto’s en informatie.
Klik hier!

Massief eikenhouten vergadertafel conferentietafel groningen

NDC Mediagroep

Dit is ons meest recente project in Groningen stad waar wij de op maat gemaakte vergadertafels van NDC Mediagroep hebben geleverd.

Nieuwsgierig?

We hebben een groot aanbod van vele soorten meubelen. Keukentafels, bijzettafels, salontafels, maar ook TV-kasten, boekenkasten, en inloopkasten.
En bovendien bezorgen wij al dat maatwerk kosteloos door heel Groningen.

Neem dus een kijkje op onze website en laat u daar inspireren!
Heeft u vervolgens vragen? Dan kunt u te allen tijde direct contact opnemen met Feico Westra via whatsapp, door op de groene knop linksonder op elke pagina te klikken.

bekijk ook:

Maatwerk

Bij ons zijn alle meubelen maatwerk. Dus wilt u een kast of tafel op maat? dan kan dat!
Of wellicht wilt u groter, zoals een inloopkast voor uzelf, of een gehele interieurinrichting voor uw onderneming. Bij ons is niets te gek.
Blader door onze website om te kijken wat wij u te bieden hebben, of neem vervolgens contact met ons op om uw ideeën te bespreken zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen bieden.