Gratis bezorging, overal in Drenthe!

Meubelmaker Feico Westra

Op zoek naar meubelen in de provincie Drenthe?

Feico Westra’s meubelmerk WESTRA maakt al uw meubelen op maat en volledig na uw wens en bezorgd dit bovendien gratis door heel Drenthe.

WESTRA is gevestigd in Burgum, Friesland en heeft daar al vele klanten door heel Nederland tevreden gemaakt met prachtige meubelen. Hieronder vindt u een viertal voorbeelden van de meest recente meubelen die we gemaakte hebben voor- en gratis bezorgt door heel Nederland.

Tweede kamer.

Op de foto zie je Feico Westra die een prachtige eikenhouten Flexion heeft gemaakt voor Jacques Monasch van de tweede kamer.

Massief eikenhout interieur tafels

Bakkerij van den Berg

Voor Bakkerij van den Berg te Giekerk hebben wij een grote broodkast, balie, en grote ‘Haytop’-presentatietafels volledig op maat gemaakt.

Klik hier!

Eiken houten vergader tafel

Ziekenhuis Sittard

In het Zuyderland ziekenhuis in Sittard vindt u een aantal creaties van ons. Waaronder een grote LeHavre tafel, een wand en bank. Neem een kijkje op de projectpagina voor meer informatie en foto’s.
Klik hier!

NDC Mediagroep

Dit is ons meest recente project in Groningen stad waar wij de op maat gemaakte vergadertafels van NDC Mediagroep hebben geleverd.

Nieuwsgierig?

We hebben een groot aanbod van vele soorten meubelen, keukentafels, bijzettafels, salontafels, maar ook TV-kasten, boekenkasten, en inloopkasten.
En bovendien bezorgen wij al dat maatwerk kosteloos door heel Drenthe en de rest van Nederland.

Neem dus een kijkje op onze website en laat u daar inspireren!
Heeft u vervolgens vragen? Dan kunt u te allen tijde direct contact opnemen met Feico Westra via whatsapp, door op de groene knop linksonder op elke pagina te klikken.

bekijk ook:

Maatwerk

Bij ons zijn alle meubelen maatwerk. Dus wilt u een kast of tafel op maat? dan kan dat!
Of wellicht wilt u groter, zoals een inloopkast voor uzelf, of een gehele interieurinrichting voor uw onderneming. Bij ons is niets te gek.
Blader door onze website om te kijken wat wij u te bieden hebben, of neem vervolgens contact met ons op om uw ideeën te bespreken zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen bieden.