Levering overal in Drenthe!

Meubelmaker Feico Westra

Op zoek naar meubelen in de provincie Drenthe?

Feico Westra’s meubelmerk WESTRA maakt al uw meubelen op maat en volledig na uw wens en bezorgd dit bovendien gratis door heel Drenthe.

WESTRA is gevestigd in Burgum, Friesland en heeft daar al vele klanten door heel Nederland tevreden gemaakt met prachtige meubelen. Hieronder vindt u een viertal voorbeelden van de meest recente meubelen die we gemaakte hebben voor- en gratis bezorgt door heel Nederland.

Meubelmaker Drenthe

Al bijna 19 jaar ontwerpt en maakt meubelmaker Feico Westra vele meubels op maat voor klanten in Drenthe. Niet alleen de binding via klanten maar ook zijn jeugd heeft Feico Westra doorgebracht op vele campings in het mooie Drenthe waardoor de streek aardig bekend is bij Westra. Van eettafels tot unieke kasten hebben we op maat mogen maken voor klanten woonachtig in de provincie Drenthe.

Meubels op maat

Zoekt u een tafel op kast? kijk gerust dan eens op deze unieke website. Tafels kunt u zelfs geheel zelf samenstellen en online bestellen. Zoekt u een grote boekenkast raden we altijd aan om langs te komen met een schets op plattegrond met maten van de ruimte. Westra heeft een eigen ontwerpstudio!

Kast op maat gemaakt door de meubelmakers van Meubelfabriek Westra