Massief eiken tv meubels

Op deze pagina vind u onze massief eiken tv kasten collectie van de hand van Meubelontwerper Feico Westra. U kunt deze unieke tv kasten online zelf samenstellen geheel naar wens en online direct bestellen.! Voordeel? u slaat de Retail over en u besteld direct bij de makers. Mocht het zo zijn dat de maat net niet uw gewenste maat is van een model tv kast neem dan contact met ons op. Alle tv kasten worden sowieso op maat gemaakt in onze meubelfabriek in het Friese Burgum.

Nieuw zwart mdf geoliede tv kasten.

Alle tv meubels worden op maat gemaakt! Heeft u zelf een idee neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom!

Een vraag over een tv kast?

Voor al uw vragen vul dan onderstaande contact formulier in geheel vrijblijvend.

  TVKASTEN OP MAAT

  U zoekt een tv kast op maat met ruimte voor uw tv of ander apparatuur ? Deze pagina laat zien wat wij als WESTRA al hebben gemaakt voor andere klanten het is de inspiratie die u op kan doen voor uw eigen tv meubel op maat.

  EEN TVKAST ZELF ONTWERPEN EN SAMENSTELLEN EN LATEN MAKEN DOOR ONZE VAKMENSEN

  Een tv meubel vinden wij echt een smaakmaker in een interieur een persoonlijk karakter waar u waarschijnlijk dagelijks naar kijkt. Wij kunnen samen met u een tv meubel op maat ontwerpen en produceren in onze moderne meubelfabriek in Burgum.

  TVKASTEN GEMAAKT IN EIGEN MEUBELFABRIEK

  Als we ergens trots op zijn is het wel onze fabriek in Burgum. Hier worden de tvkasten voor u op maat gemaakt door onze vakmensen.