eigen fabriek

Bij de meubelfabriek in Burgum worden alle meubelen op maat gemaakt.

Soms is men uren lang bezig om de juiste tafel voor in huis of bedrijfsruimte te zoeken en heeft men iets in gedachten maar is alles dat ze zien in de vele woonwinkels het net niet; Herkent u dit? Dan is een op maat gemaakte tafel de oplossing voor u.
Men denkt vaak dat dit duur zal worden.

Een tafel op maat bij Westra-interieur is betaalbaar.
Niet voor niets staat ook de fabriek van Westra-interieur er bekent om zijn maatwerk tafels voor particulieren en bedrijven en vaak is een tafel op maat bij ons voordeliger dan bij een 

Een tafel op maat staat vaak voor de specifieke ruimte die je hebt waar een tafel kan staan of de vorm die bij jou en je karakter past. Een tafel op maat laten maken in de fabriek van ons is de oplossing

Houtsoorten voor een tafel op maat

De meest gekozen houtsoort is eikenhout. Zoals robuust eiken, licht rustiek eiken en geborsteld eiken. Maar meestal leveren we strak geschuurde bladen voor een tafel op maat. We kunnen ook andere houtsoorten leveren, zoals walnoten, esdoorn, kersen, iepen.

Elk tafel speciaal op maat kunnen we voor u maken: rond, ovaal, vierkant of rechthoekig. Ook een uitschuifbare eettafels en grote eettafels voor grotere gezelschappen zijn veel gevraagd. Wij maken kloostertafels, robuuste tafels, landelijke tafels en vele andere stijlen. Het hout wordt ook regelmatig gecombineerd met blank staal, zwart staal, gepoedercoat staal en roestvrij staal (RVS)

MAATWERK 

Wij werken vrij informeel en laagdrempelig. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Uw maatwerk tafel wordt dan in 3D getekend vaak door FeicoJr. Westra zelf. En als u volledig tevreden bent met de details maken wij de tafel voor u.

Onder het productie proces maken wij zo nu en dan fotos handig voor ons maar nog leuker voor de klant.

Nee de eettafel is niet meer weg te denken en zeker een tafel op maat speciaal voor de klant, Westra-interieur heeft een hele bijzondere collectie eettafel op deze website te staan wij nodigen u dan ook uit om onze eettafel collectie te bewonderen vaak kunnen we er zelfs met elkaar een tafel op maat op los laten.

bekijk hier onze fabriek

features

Maatwerk is voor ons standaard werk

Onze vakmensen doen niet anders.. maatwerk wanneer de keuze is gevallen op een model hoort hier ook vaak vele uitgezochte details bij. Dit kan tegenwoordig al via de website en uiteraard in de showroom. Onze moderne fabriek in het Friese Burgum is zo ingericht dat maatwerk normaal is en dus geen productie lijn.

Lees meer over de fabriek ga naar de showroom

PORTFOLIO