Emotie en gebruiksgemak

Van het ergonomisch gevormde blad helemaal volgens eigen wens gevormd, tot aan de strakke sportieve ruimtelijke poten is de Le Havre precies dé tafel die u blijft waarderen. De hoogwaardige en exclusieve comfort die u ervaart met deze unieke tafel is direct voelbaar onder het tafelen. De scherp getekende zogenaamde kruispoot is als een sculptuur en geven ontzettend veel gebruiksgemak. In het keuze menu is zelfs de mogelijkheid om een exclusieve inleg bies te laten maken langs de rand. Je moet dan denken aan een eiken tafel uitvoering met een mooie donkere noten inleg bies langs de rand.

Met de Le Havre tafel voel je je direct thuis aan tafel.  

De Le Havre wordt in eigen fabriek gemaakt door zeer ervaren meubelmakers een stukje ambacht wat je nergens anders zal aantreffen. Speciale bokken zijn er bedacht om deze unieke pootconstructie te realiseren tot een waar kunstwerk.

Wat kost deze tafel?

Benieuwd naar de prijs van uw ideale tafel? Door hieronder het formulier in te vullen en te versturen krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Heeft u wensen die niet in de keuzemenu’s staan? Dit is geen enkel probleem. Omschrijf wat uw wensen zijn en wij vertellen u vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn, en de daaraan verbonden prijzen.

Hoe werkt het?

Om u te kunnen vertellen wat de prijs is van uw ideale tafel, kunt u al uw wensen invullen in het formulier. U krijgt dan van ons een vrijblijvende offerte. Als u iets meer wilt weten over de mogelijke opties in de lijst, dan kunt u er hier in de tapbladen meer over lezen. Heeft u bijzondere wensen voor uw tafel die niet in de lijst staan? Geen probleem! omschrijf wat uw wensen zijn bij "bericht", en u kunt van ons een bericht terug verwachten met de mogelijkheden. Bij ons is bijna alles mogelijk!
hout eiken eikenhouten afwerking mat matte olie lak naturel
Matte Lak (Populair)
hout eiken eikenhouten afwerking pure puur olie lak naturel

Olie

Puur (Populair)

hout eiken eikenhouten afwerking charcoal olie lak
Olie

Charcoal

hout eiken eikenhouten afwerking super white olie lak naturel
Olie Wit
hout eiken eikenhouten afwerking chocolate olie lak
Olie Chocolate
hout eiken eikenhouten afwerking slate grey grijs olie lak naturel
Olie Slate Grey
hout eiken eikenhouten afwerking dark donker oak olie lak
Olie Dark Oak
hout eiken eikenhouten afwerking cherry kers coral olie lak
Olie Cherry Coral
Dit zijn de afwerkingen die wij bieden. Door de gewenste afwerking op het formulier in te vullen, kunnen wij u een een vrijblijvende offerte aanbieden.