“Klanten vertellen”

In deze videos vertellen onze klanten over hun ervaring met Meubelfabriek Westra, Feico Westra zelf, en de meubels die we voor hun gemaakt hebben

U kunt onze videos ook vinden op:

Youtube Daily Motion

Cor Huis verteld over zijn ervaring met Meubelfabriek Westra, en over zijn ‘LeHavre’ Eetkamertafel én Salontafel.

Voor Klaas Oppedijk hebben wij een zeezwaard-blad gerestaureerd en een industriële spinpoot geleverd.

Familie Bartels heeft prachtige notenhouten meubels. Waaronder een ‘Frjemd’ eetkamertafel, een Salontafel, en een tv-meubel.

Tanja Kooistra vertelt over hun ronde massief eikenhouten eetkamertafel.

Gerrit Dijkstra vertelt over hun grote massief eikenhouten LeHavre eetkamertafel, wandkasten, “boekentak”, en salontfafel

Jaap Melessen vertelt over hun keukenkastjes en de traditionele rechthoekige tafel.

Wim Westhof verteld over zijn ervarig met Meubelfabriek Westra en over zijn meubels, waaronder een rechthoekige eiken eetkamertafel, kasten, en salontafel

Peter Hoeksma, van ‘Betha architecten” verteld over de twee massief notenhouten LeHavre tafels van 5,50m lang.

Theunes Pietersma van Brasserie om de Dobben vertelt over zijn ervaringen met Meubelfabriek Westra en de meubels die wij hebben geleverd.

Tjibbe Brinkman heeft van ons een ovale industriële keukentafel. In deze video vertelt hij over zijn ervaring met Meubelfabriek Westra

In Duitsland staat een prachtige massief eikenhouten ‘Frjemd’ eetkamertafel. Hermine ter Stege vertelt over hun ervaring met Meubelfabriek Westra.

Marian Keizer heeft een massief eikenhouten eettafel van kops-hout. in deze video vertelt ze over haar ervaring met Meubelfabriek Westra en over haar prachtige “blokjestafel”.

Sietske Poepjes over haar ervaring met Meubelfabriek Westra en over haar eikenhouten kloostertafel, boekenkast, en wandplanken.

Restaurant en partycentrum ‘de pleats’ in burgum heeft “hufterproof” tafelbladen van Meubelfabriek Westra. In deze video verteld Geesje Duursma over haar ervaring.

Huub Grooten heeft zijn huis vol Westra Meubels. In deze video vertelt hij over zijn Notenhouten kasten en tafels, en over de leren stoelen die hij bij ons heeft gekocht.

Familie Visser heeft een ovale industriële eetkamertafel, salontafeltjes, en een eikenhouten wandkast van Meubelfabriek Westra. In deze video verteld ze over hun ervaring.

Marjan van der Feen vertelt over haar wit gepoedercoate industriele eetkamertafel.

Voor de Kruiskerk te Burgum heeft meubelfabriek Westra een massief eikenhouten tafel en twee kastjes gemaakt.

Toen ‘de Ikker’ – een pkn kerk in Burgum – verbouwt was, mocht meubelfabriek Westra de preekstoel, het doopvont, de katheder, en de liturgische tafel maken.

Sjoerd Lampers vertelt over één van de eerste tafels die Feico Westra ooit heeft gemaakt. Een zeer zware massief eikenhouten tafel

Arold Beerda van Beerda mode verteld over hoe Meubelfabriek Westra een tafel voor hem heeft gemaakt van oude spoorbielzen.

Meer videos

Naast deze Youtube serie hebben we ook vele andere videos

Bekijk meer video's