Etretat

Dit is de ‘Etratat’ tafel.
De eetkamertafel is ontworpen door Feico Westra. Hij baseerde het ontwerp op de “Tsjechische egels” uit de tweede wereld oorlog die hij zag tijdens zijn bezoek aan Etretat, Franktijk. De drie poten zijn 10cm dik en gemaakt van Massief hardhout.
Hier op de foto’s ziet u de tafelpoten gemaakt van massief eikenhout; de diameter van het blad is 150 cm, een goed formaat voor een gezin; in dit geval een gezin bestaande uit vader en moeder en twee jonge kinderen.
Wij maken onze tafelbladen standaard 4cm dik en bieden de keuze uit meerdere randafwerkingen. Zoals een facetrand, een schuine rand, een afgeronde rand, etc.
Om alle opties te bekijken, kunt u de productpagina van deze tafel bekijken.
Heeft u unieke wensen die verder gaan dan de opties zoals u die ziet op de productpagina van deze tafel, dan kunt u gerust een afspraak maken met Feico Westra met wie u uw wensen kunt bespreken.
Doordat wij alles in eigen hand hebben is bij ons alles mogelijk.
Maatwerk is onze kracht.

Bekijk op productpagina

Tanja Kooistra vertelT:

“Hoi, mijn naam is Tanja Kooistra.
ik woon in buitenpost met mijn twee kinderen en mijn man.
Wij hebben de tafel bestel bij meubelfabriek Westra.
We hebben de tafel nu een half jaar en we zijn er super blij mee;
Voorál nu in corona-tijd hebben we in ieder geval veel spelletjesavonden gezellig met het gezin aan deze mooie ronde tafel.
We wilden graag een ronde tafel en zijn toen bij Meubelfabriek Westra beland; We zijn ontvangen in de showroom door Feico en zijn vrouw en zijn ook nog meegenomen naar de fabriek, waar we in levende lijve het blad en de poten te zien en te voelen en op die manier hebben we hem kunnen samenstellen.

Ik zou meubelfabriek Westra zeker aanraden bij jullie allemaal omdat het gewoon heel laagdrempelig is en je kunt goed je wensen overleggen met Feico als je ze goed in kaart hebt; en dan maakt hij het voor je op maat.
Ik zou zeker adviseren om er naartoe te gaan en er je eigen pronkstuk uit te zoeken.”

 
Meer klantenverhalen