Welkom op onze website met webwinkel, 

Dé site waar u terecht kan voor een ambachtelijk Nederlands kwailiteit’s product zoals design en industriële eetkamertafels, vergadertafels, salontafels een ruime collectie eetkamerstoelen en prachtige houten kasten.

De tafels zijn geheel zelf samen te stellen op de website maar ook via de geheel vernieuwde webwinkel, houtsoort, afmetingen, afwerking en levertijden selecteer uw keuze en bestel direct eenvoudig en betaal veilig via ideal of directe bankoverschrijving.

Nieuwe showroom waar u tal van meubels kan bewonderen,

Wilt u liever de meubels in het echt zien, gewoon in een ontspannen sfeer lekker aan die tafel zitten die u mooi vind, bij ons staan ze zelfs op de rode loper, en er is ruime keus, daarnaast kan u d.m.v. een groot raam van 12 meter direct in onze keuken kijken hoe de ruwe planken worden verwerkt tot meubelstukken. De nieuwe showroom bied een soort belevenis van ambacht en pure kwaliteit, de design tafels springen er direct uit. Koffie staat klaar en gratis parkeren.

Dé ovale tafel specialist van Nederland

Zoekt u een betaalbare, exclusieve ovale tafel van hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het goede adres.
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van ovale eiken en walnoten tafels. 

De unieke tafels worden in onze eigen meubelfabriek in het Friese Burgum gemaakt door een team van zeer ervaren meubelmakers.

Industriële tafels houten blad met metalen onderstel

Al jaren ontwerpt en produceert Meubelfabriek Westra in haar eigen fabriek op ambachtelijke wijze unieke industriële tafels. Een ruime keuze uit metalen onderstellen en een nog grotere keuze uit afmetingen, houtsoorten en afwerkingen en vormen van het blad kan u selecteren via onze webwinkel.

Projectinrichting voor de zakelijke markt

Meubelfabriek Westra werkt als meubelproducent met haar moderne fabriek in Friesland dagelijks met architecten, projectinrichters en interieurarchitecten, de Westra meubels passen perfect in een zakelijke omgeving, ze brengen rust geven een echte huiselijke sfeer. De tafels en kasten zijn vaak een echte blikvanger in zakelijke interieurs. Meubelfabriek Westra heeft een grote portfolio van gerealiseerde projecten kijk gerust op deze website.

Maak gebruik van onze zakelijke verkoop B2B

Wilt u onze meubels verkopen in uw woonwinkel of inzetten voor een project van uw klant? Maatwerk is onze kracht neem gerust contact met ons op wij produceren van uit onze moderne meubelfabriek vele meubels voor de zakelijke markt. Wij zijn in staat om snel te schakelen van één tot vele meubelstukken voor de zakelijke markt.