de “Klaas”

De tafel is door Feico Westra ontworpen in 2021. Daarmee is de ‘Klaas’ één van de nieuwste in ons aanbod van industriële tafels.
Doordat de kolompoot uit het midden van het blad is geplaatst wordt het zwevende effect van het blad versterkt.
De tafel is opvallend stabiel en door zijn kolompoot heeft u ook optimale ruimte onder het blad.

Hier ziet u de “Klaas” gepresenteerd met een RVS poot. Maar deze is ook leverbaar in gepoedercoat zwart, en antraciet, en in een witte uitvoering.
Het blad dat u hier ziet is 4cm dik massief eikenhout dat op ambachtelijke wijze wordt gemaakt in onze eigen meubelfabriek te Burgum, Fryslân.

Doordat we alles in eigen hand hebben kunnen wij uitstekend maatwerk leveren.
Daardoor heeft u de keuze uit vele opties zoals de vorm en het formaat van het blad. Maar ook de kleur en de randafwerking en de hoogte van de tafel kunt u zelf bepalen.
Daarbij kunt u al deze opties bekijken op de productpagina van deze tafel waarbij u ook direct de totaalprijs van de tafel met al zijn opties zal zijn.

Heeft u uw eigen unieke ideeën over uw ideale tafel die verder gaan dan de opties op de productpagina, dan kunt u gerust een afspraak maken met Feico Westra om uw unieke ideeën te besprek waarbij er een persoonlijk ontwerp wordt gemaakt.
Ook als u nieuwsgierig bent naar onze meubels en bedrijf en u alles het liefst even in het echt wilt bekijken, dan bent u van harte welkom.

We laten u graag zien waar de tafels worden gemaakt en wie ze voor u maken.

De koffie staat klaar.

Ambacht

Bij meubelfabriek Westra hebben we alles in eigen hand.
Daardoor hebben we alle controle op de kwaliteit; kunnen we u goede service bieden; en kunnen wij uw persoonlijke wensen verwezenlijken.

Nieuwsgierig wat we allemaal te bieden hebben?
Kijk dan rond op onze uitgebreide website.
Op deze website kunt u bijvoorbeeld:

Al onze design tafels >  bekijken

En de industriële tafels > 

Of filmjes kijken >  waarin onze klanten vertellen over hun ervaring met ons bedrijf en onze meubels, of bekijken hoe onze tafels gemaakt worden: