Ovale noten tafels

Industriële ovale noten tafels worden gezien als luxe meubels, het warme noten spreekt mensen vaak aan in combinatie met de prachtige tekeningen van de houtnerf van het noten hout. In onze meubelfabriek in het Friese Burgum maakt Feico Westra met zijn team vakmensen dagelijks prachtige noten tafels op maat. Van klein naar groot maar vaak worden er ovale noten tafels gemaakt met een uniek metalen onderstel. Op deze pagina laten we u vele modellen zien met een noten blad en metalen onderstel, klikt u op een model kunt u bij het aanvinken van de afmeting direct onze prijzen zien en de tafel geheel op unieke maar doch eenvoudige wijze zelf samen stellen tot uw ideale droom tafel en online bestellen. Heeft u nog vragen schroom dan niet om ons te contacten via email: info@meubelfabriekwestra.nl of Whatsappen of gewoon bellen naar 0511 402559 Onze meubelspecialisten adviseren u graag.

Zoekt u een noten tafel met een noten onderstel klik dan hier >

Industriële noten tafels met ovaal blad

klik op het gewenste model, selecteer de gewenste afmeting en opties, en bekijk direct de prijzen!

Ovale noten industriële tafels

Ovale noten tafels zijn helemaal terug van weg geweest, een handgemaakt massief noten blad gemaakt door eigen vakmensen van de beste materialen in combinatie met een prachtig handgemaakt metalen onderstel die word voorzien van een hoogwaardig fijn structuur poedercoating.

Wij onderscheiden ons doordat Eigenaar en meubelontwerper Feico Westra ruim 27 jaar ervaring heeft in het vak meubel maken, de leercurve die Feico heeft gegeven aan zijn team van meubelmakers voor het maken van een ovale eiken tafel is terug te zien in de topkwaliteit die zich onderscheid van andere aanbieders. Het proces, het verhaal en de passie voor het maken van ovale eiken tafels is de basis van elk meubelstuk wat de deur uit gaat in het Friese Burgum.

“Onze tafels zijn investeringen voor de toekomst” aldus Feico Westra