Eettafels

Industriële tafels zijn op dit moment een trendsetter.
Een stalen onderstel in combinatie met een Frans eiken of Amerikaans walnoten blad is op het moment helemaal in. Koopt u online bent u verzekert van een snelle levertijd en blijft u genieten van onze betrouwbare service en garantie van Meubelfabriek Westra.

Industriële eiken tafels met ovaal blad

klik op het gewenste model, selecteer de gewenste afmeting en opties, en bekijk direct de prijzen!

ν-Snelle levertijd mogelijk  ν-Veilig betalen via iDeal  ν- 100% gemaakt in Nederland  ν-Eigen montage en bezorgers  ν- + 10.000 tevreden klanten

Ovale industriële tafels

Ovale eiken tafels zijn helemaal terug van weg geweest, een handgemaakt massief eiken blad gemaakt door eigen vakmensen van de beste materialen in combinatie met een prachtig handgemaakt metalen onderstel die word voorzien van een hoogwaardig fijn structuur poedercoating.

Wij onderscheiden ons doordat Eigenaar en meubelontwerper Feico Westra ruim 27 jaar ervaring heeft in het vak meubel maken, de leercurve die Feico heeft gegeven aan zijn team van meubelmakers voor het maken van een ovale eiken tafel is terug te zien in de topkwaliteit die zich onderscheid van andere aanbieders. Het proces, het verhaal en de passie voor het maken van ovale eiken tafels is de basis van elk meubelstuk wat de deur uit gaat in het Friese Burgum.

“Onze tafels zijn investeringen voor de toekomst” aldus Feico Westra