Ovale eiken eettafels “NIEUW nu ook puur design”

Industriële ovale eiken eettafels zijn op dit moment een trendsetter.
Een stalen onderstel in combinatie met een Frans eiken of Amerikaans walnoten blad is op het moment helemaal in. Koopt u online bent u verzekert van een snelle levertijd en blijft u genieten van onze betrouwbare service en garantie van Meubelfabriek Westra.

+100 Google reviews      +20 video reviews

Ovale eiken eettafels

Meubelfabriek Westra staat al ruim 16 jaar lang bekent om de bijzondere ovale eiken eettafels. Een ovale tafel heeft een organische vorm en is makkelijk aanschuiven, daarbij creëert een ovale eiken eettafel een ruimtelijker effect in een interieur. Bij meubelfabriek Westra vind u voor ieder wooninterieur of zakelijk kantoor een bijzondere ovale eiken eettafel. Onze bladdiktes zijn 40mm puur massief eiken hout. De vele opties als randafwerking, afwerking van het blad, onderstel en afmetingen kan u geheel zelf samenstellen op onze webwinkel.

Bijzondere ervaring

Bent u een rechthoek tafel gewend, dan zal u zich verbazen hoe gezellig een ovale of ronde eettafel tafelt. Waar u ook zit u blijft altijd in gesprek met diegene die ook aan een ronde of ovale tafel zit. Of je nu een spelletje speelt met uw gezin of vrienden, heerlijk krant leest of gewoon gezellig eet een ovale tafel blijft ouderwets gezellig en zorgt voor een ontspannen beleving.

Afmetingen en optie keuzes

Welke afmeting moet ik nu kiezen want ben een rechthoek tafel gewent moet ik groter of kleiner nemen. Onze vuistregel is vaak koop iets groter dan een rechthoek tafel, ben je een tafel van 200cm in lengte gewent en u kunt een tafel kwijt van 210cm in lengte kies er voor dat is ons advies, een ovaal blad voor een eetkamertafel valt altijd iets kleiner uit. We hebben juist voor deze stress keuze ook het “knippatroon” te koop op onze webwinkel. Koopt u eerst het knippatroon dan krijgt u dit bedrag als korting terug bij aankoop. Zo bent u 100% zeker van de juiste afmeting zou u er niet uitkomen.

Welk onderstel is handig en mooi

Bij meubelfabriek Westra kunt u kiezen uit tientallen onderstellen van fors tot subtiel (ook wel Scandinavisch genoemd) Daarnaast hebben we een eigen meubelontwerper in huis die ruim 27 in het vak zit en een hele collectie exclusieve houten design poten heeft ontworpen. Een ovale eettafel schikt zich vooral aan “het even gauw aanschuiven” bij een tafel iets wat je met een standaard 4 poots rechthoek tafel niet kan. Alle onderstellen voor een ovale eettafel worden in eigen beheer gemaakt!

Ovale eiken vergadertafels

Naast een ovale eiken eettafel voor de particuliere interieurs en kleine kantoren maakt Meubelfabriek Westra al ruim 16 jaar ovale eiken vergadertafels tot wel 6 meter in lengte, ook deze grote ovale vergadertafels kunt u online zelf samenstellen en zelf bestellen via onze webwinkel. Mocht u hier vragen over hebben neem gerust contact op met ons.

Ovale eiken eettafels op maat

Zit uw model of vorm er niet tussen, of heeft u in een tijdschrift of online elders een bijzondere ovale eettafel gezien maar deze is te duur of u wilt het gewoon door onze meubelfabriek laten maken schroom niet onze meubelfabriek staat bekent om Maatwerk tafels in het bijzonder ovale eiken eettafels op maat. Wij kunnen bijna alle ovale eiken eettafels op maat maken.

ν-Snelle levertijd mogelijk  ν-Veilig betalen via iDeal  ν- 100% gemaakt in Nederland  ν-Eigen montage en bezorgers  ν- + 10.000 tevreden klanten

Ovale industriële tafels

Ovale eiken tafels zijn helemaal terug van weg geweest, een handgemaakt massief eiken blad gemaakt door eigen vakmensen van de beste materialen in combinatie met een prachtig handgemaakt metalen onderstel die word voorzien van een hoogwaardig fijn structuur poedercoating.

Wij onderscheiden ons doordat Eigenaar en meubelontwerper Feico Westra ruim 27 jaar ervaring heeft in het vak meubel maken, de leercurve die Feico heeft gegeven aan zijn team van meubelmakers voor het maken van een ovale eiken tafel is terug te zien in de topkwaliteit die zich onderscheid van andere aanbieders. Het proces, het verhaal en de passie voor het maken van ovale eiken tafels is de basis van elk meubelstuk wat de deur uit gaat in het Friese Burgum.

“Onze tafels zijn investeringen voor de toekomst” aldus Feico Westra