Hyacinth collectie – Uw complete woonkamer inrichting

Vervaardigd van massief eiken en gemaakt door Friese vakmensen.

140+ Google reviews            30+ Klanten video reviews

Bij het aanklikken van een meubel verschijnt er een apart scherm zodat u altijd deze overzichtspagina in de webadres balk houd om terug te gaan. Zo kan u het gewenste meubel in een nieuw scherp zelf samenstellen en in de winkelwagen plaatsen en weer terug gaan naar deze overzicht pagina terug gaan. Mocht u vragen hebben Whatsapp of bel gerust we helpen u graag vrijblijvend adviseren.

Complete luxe woonkamer sets van Meubelfabriek Westra

Voor complete luxe woonkamer sets bent u bij Westra aan het juiste aders. De Hyacint collectie is een compleet uitgedacht concept waarbij u veel tijd bespaart voor het uitzoeken want alles is op elkaar afgestemd. De woonkamer vinden wij één van de belangrijkste kamers van een huis daarom is het belangrijk dat alles past in een fijne gezellige sfeer.

Voordelen van een complete luxe woonkamer set

Het grote voordeel is het besparen van tijd met het uitzoeken van verschillende meubels, de meubels zijn per ontwerp perfect op elkaar afgestemd. Daarnaast betaald u maar 1x bezorgkosten en krijgt u gratis een onderhoudspakket van ons bij een complete luxe woonkamer set. Heeft u vragen stel ze gerust via onze contact pagina hier op de website we helpen u graag.

Bekijk ook onze andere tafels en kasten waarschijnlijk kunnen we nog veel meer betekenen voor u.!

Is uw woonkamer toe aan een nieuwe uitstraling en komt u er niet helemaal uit? Wij van Meubelfabriek Westra helpen u graag in onze showroom om een ontwerp te maken en meubels passend te maken in uw woonkamer of huis.! Bezoek onze showroom hier staan altijd tafels te pronken en we helpen u graag ook met het ontwerpen of bedenken van uw luxe tv kast, boekenkast, of dressoir op maat!

Eigen meubelfabriek in het Friese Burgum

Nog een groot voordeel voor u als klant is dat u niet bij een woonwinkel of derde persoon winkelt, u bent bij ons direct bij de bron waar de meubels stuk voor stuk met de hand worden gemaakt door zeer bedreven meubelmakers die met hun jaren lange ervaring en het toeziend oog van eigenaar en meubelontwerper Feico Westra worden gemaakt tot ware luxe pronkstukken. Onze meubelfabriek is één van de meest geoutilleerde meubelmakerijen van Noord Nederland met een zeer modern machine park en ambachtelijke meubelmakerij

Klanten vertellen in video’s en Google reviews

Vele klanten gingen u voor bij meubelfabriek Westra, in vele video’s vertellen klanten hun ervaring met het bedrijf en over hun luxe meubels die ze op maat hebben laten maken. Daarnaast zijn er +140 klanten die al een review op Google hebben geplaatst iets waar wij zelf geen input op hebben en dus echte ervaringen zijn van klanten. Bekijk ze en overtuig uzelf!