Houten kast

 

Houten kast

Bent u op zoek naar een mooie houten kast? Artisew heeft een heel assortiment boekenkasten, tv kasten en vele andere kasten. Wij maken uw droomkast geheel op maat in eigen meubelmakerij.

Massief eiken en noten

Artisew staat vooral bekend om haar massief houten kasten op maat. Eiken is zeer populair maar ook het warme noten hout is op dit moment een echte trend. Zoek je wel een houten kast maar je wil net even wat anders dan massief eiken en noten dan kunnen we ook zijdeglans ral kleuren aanbieden ook hier hebben we ruime ervaring mee.

Deuren en laden in jou houten kast

Deuren en laden zijn niet weg te denken bijna in een houten kast. Wij maken strakke deurtjes en daarnaast ook paneel en bossing deurtjes voor houten kasten. Laden kunnen we in zowel softclose en tipmatic leveren, softclose is de lade die langzaam inschuift en tiptronic is vaak voor de greeploze laden.

Houten kast als boekenkast?

Onze houten boekenkasten zijn stuk voor stuk unieke kasten hiernaast kan u alvast een paar voorbeelden aanklikken en boven in de link bij kasten kan u het volledige aanbod bekijken van ontworpen boekenkasten. Voor uw eigen ontwerp kom dan gerust langs in onze showroom of mail ons de wens wij vertalen deze graag in een 3D ontwerp voor u met een passende offerte.

Inspiratie Tv kasten

Laat je inspireren door onze collectie tvkasten. Een bijzondere collectie houten kasten want ze zijn vaak samen met klanten bedacht. Ook tv kasten maken veelal in massief eiken of noten maar een zijdeglans tvkast zijn ook erg in tegenwoordig. Mail gerust uw wens dan vertalen we deze graag in een realistisch ontwerp.

Contact over een houten kast

Zit jou ideale kast er tussen maar wil je het net even iets anders neem dan snel contact met ons op via de informatieaanvraagformulieren, mail of whatsapp. Wij ontmoeten u ook graag in onze showroom kom gerust langs voor een gezellig gesprek wij leiden u graag rond ook in onze meubelfabriek in Burgum.

FeicoJr.Westra & Sandra Westra

Team Westra-interieur-Artisew

Bekijk onze google reviews