Burgum heeft een prachtig winkelcentrum met o.a. vele leuke restaurants en eetcafés 

Bezoek onze meubelfabriek en showroom en ga van te voren of na heerlijk uit eten of lekker een broodje eten in Burgum! En bezoek het winkelcentrum

Meerdere eetcafés en restaurants!

Wilt u na ons bezoek een snackje eten in uw auto dan is Snackhus Burgum een goed idee. Hier hebben wij overigens de inrichting voor mogen ontwerpen en maken. (afhaal patatzaak) of voor een bakje koffie kunt u naar o.a. in het centrum naar Kofje en Mear (De allerlekkerste koffie, gebak & lunchgerechten) iets buiten Burgum staat het prachtige restaurant Om de Dobben ten westen van Burgum. Hier treft u een uitgebreid aanbod aan gerechten, dranken en activiteiten zelfs aan. Ook voor Restaurant om de Dobben mochten wij de tafelbladen maken! In het centrum van Burgum zijn zelfs 2 Chinees-Indisch Restaurants te vinden o.a. Kota Radja en de Chinese Muur restaurant beide zeer goed Chinese restaurants. In het centrum vind u naast bovenstaande zelfs een Balkan Eetcafé lekkere koffie met Bosnisch gebak, lunchen of dineren op basis van een menu kaart met typische Bosnische gerechten. Al met al een hele variatie restaurants en eetmogelijkheden.

Supermarkten in Burgum

In het centrum van Burgum zijn meerdere supermarkten te vinden, waaronder de Aldi, Jumbo, de Plus en een Poiesz supermarkt.

Boek een Hotel overnachting als u van ver komt of van het mooie Friesland wilt genieten.

Komt u van ver en wilt u graag in de buurt van onze Meubelfabriek een geschikte en keurig hotel restaurant? Dan raden wij Van der Valk in Leeuwarden aan. Qua route zeer geschikt, goede parkeerplekken en dichtbij Burgum waar onze Showroom en Meubelfabriek is gevestigd. Vele klanten gingen u voor met positieve ervaringen.

Klik hiernaast op het plaatje voor hun website en boek direct een kamer.

Showroom gegevens Meubelfabriek Westra

Direct contact met Meubelfabriek Westra over het bezoeken van de Showroom en meubelfabriek? Kijk hier onder.

  Direct contact via het contact formulier

  Wilt u graag een showroom bezoek afspraak maken vul dan hiernaast het formulier in binnen 48uur reactie via de Email.

  Of heeft u een andere vraag over een product of website? Vult u dan ook het formulier in uw gegevens worden veilig behandeld en beantwoord door één van onze medewerkers van Meubelfabriek Westra.

  Hoe werkt het?  Als u het contact formulier invult met uw vragen krijgen wij een automatisch Email bericht en kunnen wij snel uw vragen beantwoorden via onze Email.

  Openingstijden:

  • Maandag: Gesloten (op afspraak mogelijk)
  • Dinsdag: 10-17uur
  • Woensdag: 10-17uur
  • Donderdag: 10-17uur
  • Vrijdag: 10-17uur
  • Zaterdag: 10-16uur
  • Zondag: Gesloten

  Adres:

  Mr w m Oppedijk van Veenweg 22d2

  9251GA Burgum

  Tel: 0511 40 2559

  Email: Info@meubelfabriekwestra.nl

  De Kofje stjit klear.!