Hoeveel mensen hebben een artisew tafel vragen mensen ons wel eens.

FeicoJr en zijn vrouw runnen samen het bedrijf Westra-interieur BV en de unieke meubelfabriek Artisew en geven tegenwoordig leiding aan een sterk groeiend bedrijf waar een 15 tal mensen werkzaam zijn. In elke provincie van Nederland staat inmiddels wel een Artisew tafel, stoel of een pracht van een kast. Inmiddels in 2017 zijn we het 10.000e meubel gepasseerd wat verkocht is aan klanten en dat is een bijzonder feit.

Meubels die staan in de keuken van een boerderij of rijtjes woning tot werkkamers in het gebouw van de 2e Kamer in Den Haag het is onvoorstelbaar dat het zo’n uniek succes verhaal is geworden.

 

Vele vragen wel eens wat het succes is van Westra-interieur en het meubelmerk Artisew, wat wij vaak horen is dat naast onze zeer hoge kwaliteit, mensen bij de bron kopen, de serivice en garantie. Maar vooral de laag drempeligheid van het bedrijf is uniek in Nederland.

De vele opmerkingen die werknemers en eigenaren FeicoJr. En Sandra Westra krijgen te horen is dat onze meubels toch wel echt wat anders is dan wat ze vaak in een woon winkel of op een meubel boulevard aan treffen. De vakmanschap en de goed nagedachte ontwerpen zijn toch wel vaak de punten waarop mensen kopen bij Westra-interieur en meubelfabriek Artisew.

Naar de tafels van Artisew gaan klik je hier

Ps: Wist u dat meubelfabriek Artisew een circulaire onderneming is? nieuwsgierig? klik dan hier