Hoe ervaar ik een ovale Le Havre tafel en waarom deze ovale tafel?

Een ovaal blad zwevend in de ruimte? Dat kan helaas nog niet. De poot constructies praktischer maken wel, met een ovale Le Havre tafel is dit de oplossing.! Het verminderd heel wat stress onder het ovale tafelblad, en verbeterd het tafel genot met een ovale Le Havre tafel. (Een wereld van verschil), verteld Karin Loonstra uit Amsterdam die gekozen heeft voor de ovale Le Havre tafel in haar huis. ( Ik heb nu veel meer tafel genot), en de tafel is net een stukje ambachtelijk kunstwerk.

 

Zolang een tafel niet kan zweven zonder poten blijf ik vast en zeker een fan van de ovale Le Havre tafel aldus Karin Loonstra.

“Meer het gevoel van ruimte”

Ervaar ook hoe een ovale le havre tafel tafelt en waarom het soms echt beter werkt. Met een ovale tafel ontstaat er betere communicatie Ovale tafels van FeicoJr.Westra zijn ongekende unieke ontwerpen. Vaak zijn de modellen ontworpen om maximale beenruimte te hebben onder het tafelblad.

Ovale tafels van FeicoJr.Westra zijn ongekende unieke ontwerpen. Vaak zijn de modellen ontworpen om maximale beenruimte te hebben onder het tafelblad.Op de 3D foto ziet u de Le Havre tafel met ovaal blad. Het model is een uitmuntend model waar men optimale beenruimte hebt onder de gehele tafel.

Ovale tafels hebben een organische vorm en realiseert hierdoor ook automatisch dat je onder het tafelen een optimale communicatie met elkaar geniet.Ovaal creëert ook meer ruimte in uw vertrek en is hierdoor een natuurlijk onderdeel van uw woning of bedrijfs- ruimte.

De unieke vorm van een ovaal zorgt er ook voor dat je aan het eind van de tafel heerlijk met elkaar kan communiceren of gewoon lekker bij elkaar kan eten. Bij een basic tafel met 4 poten op het eind heb je altijd last van de poten. Met het unieke model Le Havre zoals u ziet op de foto hiernaast is dit probleem geheel opgelost en heeft u vrije ruimte onder de gehele tafel