Exclusieve leren en stoffen banken NL fabrikaat.

HE Design, eetbanken van hoge kwaliteit

Niet alleen maken onze vakmensen top tafels, wij verkopen ook de beste zitbanken die verkrijgbaar zijn in Nederland.! Zitbanken die stuk voor stuk met de hand worden gemaakt op Nederlandse bodem. Zoekt u topkwaliteit en een lekker zittende design bank voor bij de tafel zoek dan niet verder! U kunt ze op onze website bestellen maar ook alle getoonde banken op de website staan in de showroom zodat u er ook op kan zitten. Sandra en Feico Westra adviseren u graag in de showroom, vele kleuren, leersoorten en u kunt ze direct testen aan de unieke tafels in de showroom.

klik op het gewenste model, selecteer opties, en bekijk direct de prijzen!  Wij verwelkomen u graag als onze nieuwe klant!

Westra actie

Ontvang 5% korting op onze design zitbanken bij aanschaf van een tafel in combinatie met een eetkamerbank in onze showroom. *Korting geld niet voor bestaande opdrachten of andere aanbiedingen.

Topkwaliteit uit Nederland

Alle design banken worden in Nederland gemaakt en de modellen die op de website staan hier staan ook in onze showroom dus kom gerust langs en test ze uit aan een mooie tafel van ons.

Model Simba Doodle stof
Nederlandse design stoel

Bekijk stoel

Model Pepe rancho leer
Nederlandse design stoel

Bekijk stoel

Model Simba Bisque 9 Oasis
Nederlandse design stoel

Bekijk stoel

Klanten vertellen op Google

Exclusieve collectie leren stoelen van HE Design

Wij zijn Feico en Sandra Westra en adviseren u graag over de juiste stoelen, ook de voor en nadelen worden per model vaak genoemd zodat u juist word geïnformeerd en de perfecte stoel uiteindelijk kan verwachten. De stoelen zijn stuk voor stuk gemaakt in Nederland iets wat wij zeer belangrijk vinden dus korte lijnen koopt u een tafel bij ons dan geven we altijd een leuke korting op het totaal plaatje of op de set stoelen. Wees van harte welkom in onze showroom te Burgum.