waar een sportieve look belangrijk is

De Harley tafel mag dan wel een bijzonder robuust karakter hebben vele mensen bestempelen de Harley als een sportieve tafel. Wij vinden dit zelf ook en zijn hier dan ook super trots op.
De Harley tafel kenmerkt zich vooral door de 4 grote (holle) poten onder het blad met daarboven op een vierkant blad. De tafel word geheel gemaakt in de Friese fabriek van WESTRA in Burgum en is met stipt één van de populairdere tafels van de WESTRA collectie.

De Harley tafel is bedacht door FeicoJr.Westra in 2012 en staat voor eenvoud en duurzaam.

OP MAAT.

Maatwerk staat centraal bij meubelfabriek Westra. Zo kunt u bij ons uw eigen tafel geheel na wens samenstellen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld de houtsoort, afmeting, afwerkingen, bladvorm, en meer.

Heeft u wensen die u graag wilt bespreken? Dan kunt ook altijd contact met ons opnemen! U kunt dan samen met de ontwerper uw ultieme tafel samenstellen.

Wanneer u uw droomtafel na wens heeft samengesteld gaan onze vakmensen voor u aan de slag in onze eigen fabriek.

contact
Meubelmaker_fabriek_productie_zagen_eiken_hout

Afwerking en onderhoud

Meubelfabriek Wesstra gebruikt Monocoat olie in vele pigmentkleuren die worden gebruikt voor de tafels en kasten uit de Westra collectie. Deze versterken de kleur en structuur van het hout en zorgen voor een sterk en slijt vast oppervlak.

Lees meer

AFWERKING

Onze vakmansen gebruiken hoogwaardige producten om de laatste hand te leggen aan uw tafel. Zodoende gaat uw tafel levenslang mee

ONDERHOUD

Heeft u een tafel gekocht van Meubelfabriek Westra? Dan krijgt u korting op onze onderhoudspakketten.

SeRVICE

Onze service reikt verder dan het leveren van een product. Ook wanneer u vragen heeft over de Westra producten kan u terecht bij onze verkoop specialisten.