Productie in eigen land

WESTRA onderscheidt zich doordat alles is gemaakt in Nederland; Van houten tafels en kasten tot de toeleveranciers en de metaalbewerkers.
Daarom is het ook niet voor niets dat wij trots zijn op ons ‘WESTRA’ logo met “Nederlands Fabricaat”.

Wij hebben als bedrijf niets met de zogenaamde “lagelonenlanden”. Mede omdat dit ten koste gaat van onze de werkgelegenheid in ons eigen land.
De kwaliteit die de vakmensen en toeleveranciers van ‘WESTRA’ bieden is van hoog niveau.
De unieke flexibiliteit van project naar project is de grote kracht van WESTRA.

“Nederlands fabrikaat”

Wij zijn trots op ons WESTRA logo. “Nederlands fabrikaat” staat bij ons hoog in het vaandel. In onze eigen meubelfabriek maken onze vakmensen uit de regio de unieke houten tafels en kasten voor ieder op maat.

Massief noten eiken beuken houten ovale design eetkamer keuken design tafel

Circulair ondernemen

WESTRA is zeer gericht op duurzaam werken. Daarnaast zijn wij een bekendheid bij vele bedrijven en de politiek met ons sociaal duurzaam werken. Hiernaast een product gemaakt van resthout.

Werkgelegenheid.

Kwaliteit is belangrijk. De vakmensen komen allemaal uit de regio en zijn gediplomeerde vakmensen. WESTRA werkt ook met verschillende vmbo en mbo scholen in de regio om het ambacht’s vak niet verloren te laten gaan. Inmiddels zijn er stagiaires uiteindelijk werknemers geworden. Wij vinden het zeer belangrijk dat de werkgelegenheid in Nederland blijft. Daarom maken wij geen gebruik van lagelonenlanden om kosten te sparen. Een positieve bijkomstigheid die wij ervaren is dat wij, doordat wij alles in Nederland houden, snel kunnen schakelen en flexibel kunnen zijn. Een absolute must voor het maatwerk dat wij leveren.

Wilt u meer lezen over onze duurzaamheid?
Neem een kijkje op de pagina’s:

Regionale toeleveranciers

WESTRA kiest voor regionale toeleveranciers en daarnaast alleen leveranciers die gevestigd zijn- en werkgelegenheid vasthouden in Nederland. Dit is 1 van de speerpunten van WESTRA.
Daarnaast kiezen wij er bewust voor om ook het sociaal ondernemerschap te behouden door te werken met mensen met een beperking die via Wajong of de participatie wet werkzaam zijn.
Het doel van het verhaal is heel simpel; wij als WESTRA willen zeker weten dat onze grondstoffen aan goede milieuwetgeving voldoen en dat elke vorm van werkgelegenheid toegepast is in het bedrijf.