Haytop geïnspireerd op de eeuwen oude hooitrog

Inspiratie hooi trog

Hoe bedenk je als meubel ontwerper de ideale tafel die nog niemand heeft bedacht. Dat is vaak een hele kunst zeker als je bedenkt dat er al zovele vormen bedacht zijn.
De Hooitrog ook wel de Haytop genoemd is er zo ééntje geinspireerd op een eeuwen oud gebruikers voorwerp om schapen en paarden mee te kunnen voeden.

hooi trog

Deze unieke tafel heeft door de inspiratie op basis van de hooi trog of ook wel gewoon de voederbak voor schapen en kleine paarden geheel gemaakt naar een echte tafel. Het is inmiddels 2 jaar geleden dat deze unieke tafel werd bedacht en verkocht via Westra-interieur. De unieke herkenning die je terug ziet in het onderstel is ongekend vele mensen zeggen wauw dat is apart dit is tenminste weer eens wat anders. Dit is uiteraard erg gaaf om te horen. Van kleine woningen tot grote boerderijen hebben onze meubelmakers deze unieke tafel geleverd en nog steeds is het een bestseller in de Artisew collectie.

Het open karakter van de Haytop tafel en de herkenbare elementen geven deze vorm een extra boost ten opzichte van andere tafels.

Het begon op een avond ik was wat aan het internetten en zocht naar landschappen en weilanden en in eens stond hij daar… ik zei dit ist je krijgt soms het gevoel gewoon dat er iets bijzonders staat te gebeuren met de Haytop tafel had ik dit en na het eerste prototype die 1 van de vakmensen in onze meubelfabriek had gemaakt wist ik het direct. Dit word er eentje voor langer termijn.! De tafel voor de toekomst. Inmiddels staat de Haytop zelfs als vergadertafel bij diverse bedrijven vaak agrarisch getint en dit past natuurlijk precies in het DNA van deze bedrijven.

Ook voor een bakkerij in de regio was het dé tafel die ze wilden hebben als blikvanger er staan inmiddels zelfs 2 grote exemplaren, het representeert het stukje ambachts gevoel. En dat is nou exact waar het mij om ging.

Vind jij de Haytop ook zo waanzinnig kom eens in de showroom hij staat er of bekijk hem hier op de website hij is er zowel in rechthoek als ovaal.

FeicoJr.Westra

× Whatsapp