Uniek

Ontworpen door Feico Westra, en nergens anders te verkrijgen.

De ‘Frjemd’ tafel is in 2018 ontworpen door Feico Westra. Deze unieke combinatie tussen hout en metaal is een verfrissende vernieuwing in het grote aanbod aan industriële tafels.
Stoer, stevig, en nergens anders te verkrijgen.
U kunt de tafel hier op de website bestellen, of u kunt gezellig langskomen in de showroom om hem te bekijken, en uw persoonlijke wensen te bespreken met de ontwerper.

Veelzijdig

Een zeer populaire tafel met veel ruimte voor personalisatie

Door het unieke ontwerp van de tafel en onze kracht als maatwerk-bedrijf biedt de ‘Frjemd’ veel mogelijkheden tot het personaliseren van de tafel.

U hebt de keus uit 4 basis afwerkingen van de poot zoals u kunt zien op de productpagina van de Frjemd
En mocht u specifieke wensen hebben die niet op de productpagina staan, dan kunt u gerust contact opnemen of ons een bezoekje brengen om al uw wensen te bespreken met de ontwerper.
Wij zijn een maatwerkbedrijf waar zeer veel mogelijk is!

Bekijk de ‘Frjemd’ in de webshop en stel hem zelf samen. 
Selecteer hieronder of u de tafel wil bekijken in notenhout of in eikenhout

Eikenhout Notenhout

Unieke combinatie van hout en metaal

Tafel Frjemd is een unieke combinatie tussen metaal en hout. Het lijnenspel in de kolompoot maakt de Frjemd één van de mooiste industriële tafels.

Een zeer zelfverzekerde design-uitstraling en gemaakt door getalenteerde vakmensen in de fabriek van WESTRA.

Ontworpen door Friese meubelontwerper FeicoJr.Westra rond 2018 is tafel Frjemd dé tafel om te willen hebben. Hij is ook niet voor niets 1 van de toppers uit de eigen Friese meubelcollectie.