bezoek meubelfabriek combineren met een lunch of lekker uit eten.

Een bezoek aan de enige meubelfabriek in Noord Nederland is al een uitje op zich de vernieuwde showroom en een rondleiding door de pakken ruw eiken en noten hout, de grote moderne machines en de ambachtelijke meubelmakerij is al een hele ervaring op zich. De enorme gastvrijheid die FeicoJr en zijn vrouw Sandra Westra bieden is voor hun normaal maar zal u als klant enorm verassen. Meubelfabriek Westra is een open keuken voor bezoekers. 

Meubelfabriek Westra +

Restaurant de Pleats in Burgum.

Wilt u graag een bezoek brengen aan de meubelfabriek in Burgum (Friesland) en komt u van ver? Voor of na het bezoek aan onze meubelfabriek in Burgum kunt u vanaf 9.00 uur bij De Pleats terecht voor een kopje koffie met gebak, lunch of diner. De sfeer is gastvrij en gemoedelijk, wat betekent dat ook de kleinste gasten zeer welkom zijn. Een kinderhoek met spelletjes, kleurtjes en een cadeautje, maken het eten voor ouders en kinderen nog leuker. Vanaf € 24,95 kunt u al een compleet drie-gangen menu laten serveren.

www.depleats.nl voor meer informatie. 

MAATWERK 

Wij werken vrij informeel en laagdrempelig. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Uw maatwerk tafel wordt dan in 3D getekend vaak door FeicoJr. Westra zelf. En als u volledig tevreden bent met de details maken wij de tafel voor u.

Onder het productie proces maken wij zo nu en dan fotos handig voor ons maar nog leuker voor de klant.

Nee de eettafel is niet meer weg te denken en zeker een tafel op maat speciaal voor de klant, Westra-interieur heeft een hele bijzondere collectie eettafel op deze website te staan wij nodigen u dan ook uit om onze eettafel collectie te bewonderen vaak kunnen we er zelfs met elkaar een tafel op maat op los laten.

bekijk hier onze fabriek

features

Maatwerk is voor ons standaard werk

Onze vakmensen doen niet anders.. maatwerk wanneer de keuze is gevallen op een model hoort hier ook vaak vele uitgezochte details bij. Dit kan tegenwoordig al via de website en uiteraard in de showroom. Onze moderne fabriek in het Friese Burgum is zo ingericht dat maatwerk normaal is en dus geen productie lijn.

Lees meer over de fabriek ga naar de showroom

PORTFOLIO