Feico vertelt

In deze videos vertelt Feico Westra – eigenaar van Meubelfabriek Westra – u over een verscheidenheid aan onderwerpen; Zo geeft hij advies en extra informatie, vertelt hij over specifieke meubels, laat hij u werkprocessen zien, en vertelt hij over vele andere onderwerpen.

U kunt onze videos ook vinden op ons youtube kanaal

Kasten op maat. Eigenaar Feico Westra neemt u mee door de meubelfabriek waar diverse houten kasten op maat staan en ook hoe sommige onderdelen op een cnc gefreesd worden.

De 100e video upgeload op ons YouTube kanaal van Meubelfabriek Westra. Dank aan de vele volgers en abonnees dit inspireert ons erg om door te zetten met nog meer video’s

In deze aflevering verteld Feico Westra hoe ronde tafelpoten worden gemaakt op de nieuwe cnc machine in de meubelfabriek in Burgum. Een leuke video over het maakproces

In deze aflevering verteld Feico Westra over de meubelfabriek en neemt jullie weer mee door de fabriek en verteld wat er is veranderd in 2023 in de meubelfabriek.

In deze aflevering verteld Feico Westra over de eerste tafel die hij samen met zijn vader heeft gemaakt en weer terug gekocht heeft in 2013 en weer heeft opgeknapt voor de showroom.

In deze aflevering verteld Feico Westra over zijn meubelbedrijf en neemt u mee in een rondleiding door de meubelfabriek in Burgum.

In deze aflevering verteld Feico Westra over een erfstuk van zijn Vader. Een bijzonder reclame bord die door zijn vader werd gebruikt aan de kruidenierszaak in Kootstertille. Friese Vlag een bekend merk en de naam A.Westra 

In deze aflevering neemt Feico Westra u mee de meubelfabriek in want er liggen diverse bladen met verschillende vormen zoals ovaal, halfovaal, half afgerond, en veel meer. 

In deze aflevering neemt Feico Westra u mee door het bedrijf een echte bedrijfstour zoals ze zeggen, van begin tot eind neemt hij u mee door de showroom, fabriek en het maakt proces. Hoe word uw bestelde tafel gemaakt!

In deze aflevering neemt Feico Westra u mee naar mede eigenaar Seye Herke Brinkman en verteld hij over de unieke samenwerking met Seye Herke en maken we een uniek stukje ambacht voor zijn grote hoksdeuren.

In deze aflevering neemt meubelontwerper en eigenaar Feico Westra u mee naar waar het allemaal is begonnen voor Meubelfabriek Westra een reis terug in de tijd in het kleine plaatsje Kootstertille

In deze aflevering laat meubelmaker Robbie zien hoe bij Meubelfabriek Westra een facetrand of ook wel verjongrand aan een massief eiken blad word toegepast, meubelontwerper Feico vertelt het één en ander erover.

In deze aflevering bezoeken we de kerk van de vrij evangelische gemeente waar we de preekstoel, doopvond, kaarsenstandaard, katheder, en avondmaal tafel hebben gemaakt als mede de brede eikenhouten trap.

Voor sporthal ‘Neie Westermar’ hebben we in samenwerking met Interieurbouw Burgum de nieuwe tafelbladen geleverd met ingefreesde logos van de sponsoren.

In dit uitgebreide filmpje maakt meubelmaker Jeroen een ovaal blad op de traditionele manier. Eigenaar en meubelontwerper Feico Westra vertelt in de video wat Jeroen doet in de praktijk.

Feico Westra vertelt in het kort over de ambachtelijke gemaakte Tv Meubels van Meubelfabriek Westra

Feico Westra vertelt over de prachtige massief eikenhouten ‘Atoom’ tafels die er klaar staan in de expeditie.

Feico Westra laat zien hoe wij onze houten meubels afwerken met Monocoat olie.

In deze video laat Feico Westra u persoonlijke onze “blokjestafel” zien. Een tafelblad gemaakt van kops hout.

Weet u niet welke kleur olie het beste bij uw interieur past?
in dit filmpje legt Feico Westra u uit hoe ons kleurstalenpakket u kan helpen.

Nieuwsgierig hoe wij one meubels zo mooi strak geschuurd krijgen? Feico Westra laat het zien. Hij staat in de machinale afdeling van Meubelfabriek Westra bij de schuurmachine.

Twijfelt u over de grootte van uw nieuwe ovale blad? Feico legt uit hoe ons knippatroon u kan helpen.

Feico Westra laat u in het kort wat zien van onze grote notenhouten tafels.

Naast massief eiken, maken we ook veel meubels in massief notenhout. Feico vertelt er in het kort iets over.

Ook populair: zwart-gebeitste massief houten meubels. Feico laat u er een paar zien.

Bekijk meer videos:

Interviews | De westras | Maakprocessen