Offerte aanvragen Kamer en suite

Onze prijsindicatie wordt gemaakt op basis van de gemiddelde Ensuite opstelling van 3,5 meter. Hierdoor kunnen we snel een offerte beantwoorden. Vul hieronder uw wensen in en ontvang binnen 2 dagen een prijsindicatie op maat!

Wat kost deze ensuite kast?

Prijs indicatie word gemaakt op basis van de gemiddelde Ensuite opstelling van 3,5 meter. Hierdoor kunnen we snel een vrijblijvende offerte aan u sturen. Vul hieronder uw wensen in en ontvang binnen 2 dagen een prijsindicatie op maat. Meubelfabriek Westra heeft zeer ruimte ervaring met het maken en plaatsen van Ensuite kasten op maat!

De Fryske Wâlden

De Fryske Marren

De Greidhoeke

De Klei

  Westra-interieur is een zeer professioneel bedrijf. De meubelen worden nog op ambachtelijke wijze gemaakt. Wij hebben onze eigen ontwerpen aangeleverd en de opdrachten zijn tot in de puntjes perfect uitgevoerd..

  Bob Erftemeijer / Google

  Zeer goede ervaring met Westra-interieur. Wij konden onze wensen bespreken onder het genot van een kopje koffie. Feico heeft ons veel verteld en laten zien, ook qua opties. Onze tafel is ontzettend mooi geworden en met zorg bij ons thuis afgeleverd en in elkaar gezet. Kortom wij zijn zeer tevreden.

  Ytsje K. / Google

  Westra-interieur heeft met veel passie en vakmanschap twee prachtige eiken Le Havre tafels op maat voor ons gemaakt, beide van omvangrijke afmeting (180x340 cm en 130x540 cm). De tafels geven ons kantoor, qua inrichting en beleving, een open en strak karakter met een warme huislijke sfeer.

  BetHa architecten / Google