Deens ovale tafel kopen: webwinkel en showroom

Een Deens ovale tafel kopen

U wil graag een Deens ovale tafel kopen en komt er maar niet uit? De collectie van Westra is een uitgebreide modellen collectie Deens ovale tafels. Zowel online geheel samen te stellen zelfs en kom je er niet uit komt u gewoon langs in onze showroom daar staan altijd Deens ovale tafels die u kan kopen en bestellen.

Waarom zou u een Deens ovale tafel kopen en geen ovaal.!? Een ovaal is een oeroude unieke organische tafel alleen kent een keerzijde op de kopse kant als u van veel blad ruimte houd. De Deens ovale tafel is een combinatie van rechthoek en ovaal en bied veel ruimte om te tafelen en tegelijk geniet u van de organische vorm van een ovaal. Zin in een Deens ovale tafel te kopen? Kijk dan eerst eens hier op de webwinkel of kom gerust langs in de showroom en ervaar het met eigen ogen.

Deens ovaal eiken tafel in de showroom

Kom langs en ervaar zelf hoe een Deens ovale tafel zit, voelt en bekijk zelf de ruimtelijke sfeer die deze prachtige Deens ovale tafel creëert. Wij hebben meerdere Deens ovale tafels die u kunt kopen en bestellen in onze showroom in het Friese Burgum. We leveren door héél Nederland, en u zal een mooie beleving bij ons ervaren incl. fabrieks rondleiding.

Leren stoelen in de meubelzaak als inspiratie

Op deze foto ziet u en klein deel van onze showroom boordevol moderne design stoelen van een Nederlandse producent. Vele kleuren en modellen dus wees van harte welkom om naast een mooie tafel ook vele design stoelen te testen en te bewonderen. Klik hier

Feico en Sandra Westra ontmoeten u graag in onze meubelzaak

Bezoek ons ook, en ervaar een Deens ovale tafel. U kunt in de showroom samen met ons dé perfecte Deens ovale tafel samenstellen en kopen. Wij zullen u ontvangen als gast en niet als klant. Een rondleiding zit er vaak in als er tijd is door de meubelfabriek waar vele Deens ovale eiken en noten eettafels worden gemaakt. Een pure ervaring waarbij u 100% vakmensen en de geur van het hout ervaart. 

Ontmoet de vakmensen die dagelijks Deens ovale tafels maken.

Ons grootste kapitaal zijn onze vakmensen stuk voor stuk zijn waardevol voor onze organisatie. Hier begint het mee het vakmanschap en we kiezen bewust voor duurzame materialen, geven van kansen, circulair ondernemen ook onze meubelmakers zijn zich hier van bewust. Wil je ze ontmoeten? kom dan langs tussen 10-16uur want ze staan elke dag weer de meest waanzinnige meubels te maken voor heel Nederland. Dus voor een Deens ovale tafel kopen bent u bij Westra aan het juiste adres in het Friese Burgum. En we leveren door héél Nederland.

Meiinoar Meidwaan Tytsjerksteradiel

Wij als werkgever willen ons ook nadrukkelijk onderscheiden door mensen met een arbeidshandicap in dienst te nemen. Mensen perspectief geven is voor Meubelfabriek Westra super belangrijk. Denk aan Wajong en Participatie wetters. In onze meubelfabriek geven we ook vele mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans en in de afgelopen 12 jaar hebben we diverse mensen inmiddels allemaal een vast contract geven en zijn er vele mensen door gestroomd naar een goede werkomgeving in de regio. Klik hier voor meer.

Nieuwsgierig?

Kom gauw eens langs om onze meubelzaak te bekijken waar vele tafels staan opgesteld uit de WESTRA collectie van FeicoJr.Westra.

Neem dus een kijkje op onze website en laat u daar inspireren!
Heeft u vervolgens vragen? Dan kunt u te allen tijde direct contact opnemen met Feico Westra via whatsapp, door op de groene knop linksonder op elke pagina te klikken.

bekijk ook:

Maatwerk

Bij ons zijn alle Deens ovale tafels maatwerk. Dus wilt u een kast of tafel op maat? dan kan dat!

Friese meubelzaak waar maatwerk normaal is.

Of wellicht wilt u groter, zoals een inloopkast voor uzelf, of een gehele interieurinrichting voor uw onderneming. Bij ons is niets te gek.
Blader door onze website om te kijken wat wij u te bieden hebben, of neem vervolgens contact met ons op om uw ideeën te bespreken zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen bieden.