Deens ovale eiken tafels

Groningen

Op zoek naar een Deens ovale eiken tafel in Groningen ?

Zoekt u een Deens ovale eiken tafel en u woont in de Provincie Groningen of de stad Groningen? Wij hebben heel maar dan ook heel veel ovale tafels gemaakt voor onze buren in Groningen. Een Deens ovale eiken tafel is een unieke combinatie tussen een rechthoek en ovale eettafel. Zo heb je met een Deens ovaal de voordelen van meer ruimte als een rechthoek aan tafel en de combi geïnspireerd van ovaal weer juist dat organische in huis waardoor de tafel niet bombastisch lijkt in uw interieur.

Meubelfabriek Westra maakt voor particuliere klanten tientallen Deens ovale eiken tafels veelal gecombineerd met een eiken blad en metalen design poot of juist helemaal een eiken combinatie.

U stelt de Deens ovale tafel zelf samen online of bij ons in de showroom. Neem alvast een kijkje op de website prijzen staan bij de afmetingen of kom langs in onze bijzonder mooie showroom in Burgum.

Kom je uit de Provincie Groningen? kom dan gerust langs in onze showroom in het Friese Burgum, koffie staat klaar en tafel gerust aan de vele tafels die er staan opgesteld. Maar ook mooie design stoelen. En zoekt u een kast? ook die maken wij heel erg veel.

Le Havre aanwezig in onze meubelzaak te Burgum

De unieke Le Havre tafel staat voor u klaar om er aan te tafelen, een unieke tafel bedacht in 2004 en voor het eerst geproduceerd in 2005 door Feico Westra. De Le Havre is het icoon van de tafel collectie en is tot vandaag de dag nog steeds een van de succes pijlers van Meubelfabriek Westra

Leren stoelen in de meubelzaak als inspiratie

Op deze foto ziet u en klein deel van onze showroom boordevol moderne design stoelen van een Nederlandse producent. Vele kleuren en modellen dus wees van harte welkom om naast een mooie tafel ook vele design stoelen te testen en te bewonderen. Klik hier

Feico en Sandra Westra ontmoeten u graag in onze meubelzaak

Bezoek ons ook, vanuit de provincie Groningen zijn we zeer makkelijk bereikbaar. Onze meubelzaak ook wel showroom in combinatie met een rondleiding door de enige meubelfabriek waar nog op ambachtelijke wijzen met in combinatie van moderne  machines op kleine en grote schaal tafels en kasten worden gemaakt van hout. Sandra en FeicoJr. leiden u graag rond.

Ontmoet de vakmensen en het verhaal

Ons grootste kapitaal zijn onze vakmensen stuk voor stuk zijn waardevol voor onze organisatie. Hier begint het mee het vakmanschap en we kiezen bewust voor duurzame materialen, geven van kansen, circulair ondernemen ook onze meubelmakers zijn zich hier van bewust. Wil je ze ontmoeten? kom dan langs tussen 10-16uur want ze staan elke dag weer de meest waanzinnige meubels te maken voor heel Groningen en uiteraard Nederland.

Maatwerk

Bij ons zijn alle meubelen maatwerk. Dus wilt u een kast of tafel op maat? dan kan dat!

Friese meubelzaak waar maatwerk normaal is.

Of wellicht wilt u groter, zoals een inloopkast voor uzelf, of een gehele interieurinrichting voor uw onderneming. Bij ons is niets te gek.
Blader door onze website om te kijken wat wij u te bieden hebben, of neem vervolgens contact met ons op om uw ideeën te bespreken zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen bieden.