De tafelfabriek van Burgum (update 2023)

Uw tafel op maat gemaakt in de Friese tafelfabriek van Burgum.

Ons bedrijf is al met meer dan 18 jaar in 2023 een zeer gewaardeerde meubelmakerij/meubelfabriek in de branche. Het ontwerpen en produceren zit in het bloed van eigenaar FeicoJr.Westra uit Burgum en met zijn eigen tafelfabriek produceert het team vakmensen jaarlijks soms niet te tellen aantallen tafels op maat voor tevreden klanten. Bij ons krijgt de eettafel namelijk hoofd prioriteit nummer 1 in de fabriek. De aandacht die naar een tafel gaat is soms ver te zoeken bij vele meubelzaken wij vinden dat aandacht aan een eettafel juist prioriteit heeft het is niet voor niks dat men kan zeggen dat je soms dagelijks uren aan een tafel zit te tafelen met familie vrienden of kennissen.

“Vaak zijn design tafels gewoon abnormaal duur”

Loop je uren lang door een meubelzaak of boulevard waar vele eettafels staan opgesteld is het vaak het geval dat je net “jouw” tafel vind en zie je het prijskaartje dat je zegt “laat maar we lopen even verder” of dat je een pracht ontwerp ziet die al lijkt uit elkaar te vallen waar je bij staat. Of als je je droom tafel ziet blijkt het goedkoop fineer te zijn. Dit is 1 van de redenen dat Feico Westra de nadruk legt in zijn dagelijkse leven om unieke maar vooral praktische tafels te bedenken en te realiseren in zijn eigen tafelfabriek.

“klanten die rechtstreeks kopen uit een echte fabriek”

Waar je vroeger nog naar meubelzaken of een grote meubelboulevard moest om via een advertentie folder een mooie tafel ging kopen is tegenwoordig online veel praktischer. Immers je kan via een website of tablet en zelfs je telefoon al schitterende tafels bekijken. Op onze website is het zelfs mogelijk om geheel 100% jou eigen tafel te ontwerpen en te samenstellen naar jou wens om de tafel daarna in de tafelfabriek in Burgum te laten maken. Wie wil dat nou niet i.p.v. dat je ellen lange bezichtigingen moet doen voor een tafel. En heb je jou unieke tafel ontworpen en samengesteld op onze website maar wil je eerst nog even de tafel in het echt zien dan kom je gerust naar Burgum want bij de fabriek is een prachtige showroom waar vele tafels staan en nog meer afwerkingen.

Ps: Wist u dat de Friese tafelfabriek in Burgum doet aan Fries Circulair ondernemen ?