Showroom open wandel gerust zo binnen!

Liever toch een afspraak? Neem dan gerust even contact op of stuur een bericht.

In onze showroom staan de populairste eettafels opgesteld kom gerust langs of maak direct een afspraak via deze pagina.

ROUTE VIA GOOGLE

Meubelfabriek Westra BV

Mr w m Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum

Bel: 0511 40 2559

Telefonisch bereikbaar

Maandag:      10-16uur

Dinsdag:        10-17uur

Woensdag:    10-17uur

Donderdag:   10-17uur

Vrijdag:          10-17uur

Zaterdag:      10-16uur

Zondag:        Gesloten

Email: info@meubelfabriekwestra.nl

Whatsapp:

U kunt super makkelijk direct contact met Feico maken via whatsapp door de klikken op de groene link die u rechtsonderaan op elke pagina op de website kunt vinden.

Eerst meer over ons weten Abonneer u hieronder op ons youtube kanaal

stuur ons een bericht

U bent van harte welkom in onze vernieuwde showroom in Burgum! Één van de mooiste showrooms van Nederland met een mega groot panorama raam waardoor u direct in de keuken kan zien van onze meubelfabriek! U kunt tijdens de reguliere openingstijden gewoon binnen wandelen en ervaren wat echte kwaliteit is en heerlijk tafelen aan de vele opgestelde tafels in de showroom. Wilt u graag op afspraak komen om er zeker van te zijn of meubelontwerper Feico Westra aanwezig is? Maak dan een afspraak via onderstaand contact formulier of bel gerust naar 0511 402559 ons huis nummer. Word er niet opgenomen dit kan door drukte mailt u dan gerust naar info@meubelfabriekwestra.nl

  Jacco Pleijsier

  Meubelfabriek Westra heeft ons een prachtige, grote ovale tafel geleverd van notenhout. Gemaakt door inspirerende vakmensen. We zijn er enorm trots op!

  Wim Vercouteren

  De boekenkast en het bureau (en het bijbehorende ladeblok) dat wij hebben laten maken door Westra zijn van bijzonder goede kwaliteit en hebben een prachtige uitstraling. We zijn er ontzettend blij mee! Het werk is precies uitgevoerd zoals wij wilden.

  Henk Kruit

  Wij hebben onze eettafel en salontafel ontvangen in februari 2020. geleverd binnen de afgesproken tijd en door vaklui keurig gemonteerd en neergezet. Om dan gelijk na ontvangst een recensie te schrijven, leek ons niet juist. eerst maar eens afwachten hoe e.e.a. er bij staat na een tijdje. Dat tijdje werd 19 maanden later. Om een lang verhaal kort te maken. Kwaliteit verloochent zich niet. Beide tafels staan er bij als nieuw. beide bladen vertonen geen scheuren, vlekken of andere narigheid. Alles nog even vlak. Ook de poten vertonen geen corrosie. Wij zijn er ontzettend blij mee!

  W van Assen

  Prachtige tafel ‘fremd’ geleverd evenals een op maat gemaakte tv kast naar onze wensen. We zijn er ontzettend blij mee. Het is aan te bevelen ook eens een bezoek te brengen aan dit bedrijf!