Biesse Rover A 1542 5-asser

CNC FREESWERK

  • Tafelbladen
  • Houten panelen
  • Traptreden
  • Alle vormen

Heeft u CNC projecten nodig?

Voor onze eigen productie denk aan tafelbladen en kastpanelen frezen we op onze splinternieuwe cnc machine alle onderdelen. Daarnaast frezen we ook voor derden vele tafelbladen, panelen, traptreden en andere vaak complexe freeswerken.

Wij kunnen met deze cnc machine 4000x1560mm houtplaten frezen uit 1 stuk.

U kunt ons gerust benaderen voor een cnc project van klein tot middelgrote projecten. In overleg kunnen we bepalen welke capaciteit haalbaar is en tegen welk tarief. De tekeningen kunnen eventueel aangeleverd worden in DXF bestandformaat maar we kunnen ook zelf programmeren naar wens om overleg.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en eventueel de prijzen voor het freeswerk op onze cnc.

Van traptrede tot grote ovale tafelbladen

Heeft u een cnc project voor o.a. traptreden, tafelbladen, losse andere panelen voor bijvoorbeeld een kast op maat etc. Wij verzorgen graag uw cnc project op onze splinternieuwe Biesse Rover A 1542 cnc machine. Met een groot bereik kunnen we met deze 5-asser bijna alles frezen.

Neem hier contact op

Traptreden

Wij frezen met onze cnc machine regelmatig traptreden met slijtstripgroeven of andere bewerkingen. Neem contact op voor meer informatie. (let op wij zijn geen trappenfabriek en frezen alleen losse treden voor derden.