Kasten op maat Burum

Boekenkasten Televisie kasten

  Een stijlvolle kast op maat laten maken en plaatsen

  Welkom bij meubelfabriek Westra, uw houten kasten specialist in Burum. Wij hebben ons jaren geleden toegelegd op de productie van houten kasten op maat, maar ook voor een standaard houten kast die u op google of internet heeft gezien kunt u bij ons terecht. U kunt uitstekend kasten bij ons aanschaffen voor uw herenhuis maar ook een eenvoudige kast voor uw garage bij u thuis in Burum. Voor eerlijke prijzen maken wij uw droom kast in eigen meubelfabriek in Burgum. Wij helpen u in het gehele project van het uitkiezen van de kleuren tot het bezorgen en installeren van uw kast op maat.

  Laat een Kast op maat maken in Burum

  Westra is niet voor niets al sinds jaar en dag een bekende meubelspecialist in Burum en omgeving. Particulieren en bedrijven uit het hele land weten ons te vinden omdat wij bekend staan om de hoge kwaliteit, klantgerichtheid, maatwerk, diversiteit en milieu bewustheid. Wij hebben reeds vele klanten in Burum en omgeving die uiterst tevreden zijn over het pure ambacht qua houtwerk dat al jarenlang meegaat. Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit komen tot uiting in het scala aan klassieke, eenvoudige, moderne en overige exclusieve kasten dat wij te bieden hebben. Wij geloven dat uw huis in Burum meer is dan alleen een dak boven uw hoofd. Een unieke houten kast geeft een persoonlijke uitstraling aan uw woning. Wij werken waar mogelijk uitsluitend met FSC®-gecertificeerd hout.

  Onze werkwijze

  Uw droomkast in Burum begint altijd eerst met een gesprek waarin onze specialisten u proberen beter te leren kennen. Zo kunnen zij u van advies op maat voorzien. De gehele kast word op maat gemaakt in onze eigen meubelfabriek in Burgum en geleverd en geïnstalleerd in uw woning of bedrijfsruimte in Burum en omstreken. U bent altijd welkom in onze showroom in Burgum.

  Hoe word uw houten kast gemaakt

  Wij ontwerpen, produceren en bezorgen vele soorten houten kasten. Bij Meubelfabriek westra is de klant koning, of u nu gaat voor een klassieke, eenvoudig, modern of overige model kast. Onze zeer ervaren meubelmakers werken met de modernste houtbewerking machines waaronder een 5 assige frees en zaag machine en maken de mooiste kasten voor héél Nederland. Met een kast op maat die tussen muren of tussen vloer en plafond komen meten onze vakmensen vaak zelf in bij u thuis. Dit voorkomt tegenslagen en zorgt voor een top kwaliteit kast die we voor u in de meubelfabriek op maat hebben gemaakt. Kom gerust langs om inspiratie op te doen in onze showroom.

   Burum

   Wikipedia