Ovale eiken budget tafels (Geniet van de lage prijzen)

Waarom zijn de budget tafels lager geprijsd? Dit is omdat er een 3cm blad word gebruikt en rustiek eiken (wel keurig gestopt) Andere aangeboden tafels op deze website hebben een 4cm bladdikte en zijn licht rustiek. Maar u blijft genieten van onze kwaliteit en Westra garanties. Alle 3 cm bladen zijn allemaal gemaakt in onze Friese meubelfabriek te Burgum.

+100 Google reviews      +20 video reviews

ν-Snelle levertijd mogelijk  ν-Veilig betalen via iDeal  ν- 100% gemaakt in Nederland  ν-Eigen montage en bezorgers  ν- + 10.000 tevreden klanten

Ovale industriële budget tafels

Ovale eiken tafels zijn helemaal terug van weg geweest, een handgemaakt massief eiken blad gemaakt door eigen vakmensen van de beste materialen in combinatie met een prachtig handgemaakt metalen onderstel die word voorzien van een hoogwaardig fijn structuur poedercoating.

Wij onderscheiden ons doordat Eigenaar en meubelontwerper Feico Westra ruim 27 jaar ervaring heeft in het vak meubel maken, de leercurve die Feico heeft gegeven aan zijn team van meubelmakers voor het maken van een ovale eiken tafel is terug te zien in de topkwaliteit die zich onderscheid van andere aanbieders. Het proces, het verhaal en de passie voor het maken van ovale eiken tafels is de basis van elk meubelstuk wat de deur uit gaat in het Friese Burgum.

“Onze tafels zijn investeringen voor de toekomst” aldus Feico Westra