Houten kasten op maat: eerlijke prijzen en hoge kwaliteit

Boekenkast op maat

Bent u onze volgende klant die graag een prachtige en functionele boekenkast door ons wil laten maken voor uw interieur?

Wij staan voor u klaar eerlijke rechtdoorzee Friezen die door de tientallen jaren heen kleine tot zeer grote boekenkasten hebben gemaakt in eigen meubelfabriek in het Friese Burgum.

Kom ook langs en laat een boekenkast op maat door ons ontwerpen, of als u een voorbeeld op internet of in de krant heeft gezien maar het net even anders wil?! Kom dan gerust langs en informeer bij ons in de showroom.

Ook online uiteraard kan u vragen stellen en een offerte alvast aanvragen voor prijs etc. Wij helpen u graag met het hele team.

Op deze pagina voorbeelden van reeds gemaakte boekenkasten met indicatie prijzen voor een scherpe offerte neem dan contact met ons op.

Onze showroom is dagelijks geopend loop vrij binnen Sandra en Feico en hun team meubelmakers helpen u graag verder.

Video Boekenkast op maat

Zoekt u een echte houten kwaliteit ‘s boekenkasten op maat. Een kast waar u jarenlang plezier van wil veel ruimte voor uw boeken e.d. gewoon weg eentje waar je u tegen zegt.

Wij zijn experts in het ontwerpen en maken van massief eiken, noten of beuken boekenkasten. (ook ral kleur HDF) kasten.

Bekijk hiernaast de video waarin we u laten zien hoe wij van ontwerp tot eind product een bijzondere eiken kast maken.

Wilt u graag een offerte vul hieronder al uw wensen in of puur voor een afspraak. Overigens kunt u gewoon vrij binnen lopen bij ons.

Heeft u een vraag over een boekenkast?

Zoekt u een boekenkast en heeft u vragen hierover.? vul dan onderstaande contact formulier in voor al uw vragen.

  Boekenkast op maat

  Dat is helemaal afhankelijk van het werk wat de meubelmaker moet uitvoeren. Is het in eigen werkplaats zit op een uurtarief van €50 tot €95,- p/uur Op locatie kan dit variëren van €35,- tot €60,- p/uur. Het is ook maar net met wie u in zee gaat. Is het een beginner of een zeer ervaren meubelmaker. Een beginnend meubelmaker zal meestal meer uren werk voor een project nodig hebben dan een ervaren meubelmaker. Het maakt ook verschil of het een zelfstandig meubelmaker is of een meubelmaker in loondienst.

  Wat is een boekenkast op maat? Heel simpel de klant komt met een wens die hij graag wil laten vervullen mocht dit bij een ikea of woonwinkel zijn koopt de klant een kant en klaar product met vaste maten, materialen etc. Bij een boekenkast op maat gaat het vaak om een maatvoering die net even anders is dan de standaard of een specifieke houtsoort. Daarnaast word een boekenkast op maat ook vaak in verband gebracht met een ruimte tussen 2 muren of nissen. Of tussen de vloer en plafond in. Een boekenkast op maat heb je vaak wel een ervaren meubelmaker voor nodig of in ieder geval een vakman die weet waaraan hij begint. Meubelfabriek Westra heeft extreem veel ervaring op het gebied van boekenkasten op maat maken.

  Jazeker zelf altijd als we boekenkasten op maat maken bezorgen en installeren we deze boekenkasten zelf. Immers het maatwerk is door een vakman uitgevoerd en deze weet ook precies hoe de kast in elkaar zit en hoe die geplaatst moet worden. We hebben eigen bezorgers en meubelmakers die zelf de op maat gemaakte boekenkast installeren.

  Met onze eigen ontwerp studio ontwerpen we dagelijks de meest mooie op maat gemaakte boekenkasten. Hier kunt u via een 3D tekening direct zien welke vorm en verhouding het word. In de aanliggende meubelfabriek van ons kunnen we deze unieke kast laten uitvoeren.

  Wij gebruiken standaard massief eikenhout, noten en beukenhout. Daarnaast is de mogelijkheid er om boekenkasten te laten maken in een ralkleur op basis van HDF (harder mdf)

  Hangt volledig af van het materiaal en de grote en complexiteit van de boekenkast. We maken elke boekenkast geheel op maat en bij elke boekenkast zit er vaak een ander prijskaartje aan vast. Bij alle foto voorbeelden zit er een indicatie prijs bij en afmetingen.

  Via het contact formulier hierboven of bij contact. Kunt u ons schrijven voor een afspraak in de showroom en ontwerpstudio. Wij helpen en adviseren u graag bij het laten ontwerpen en maken van een boekenkast op maat.