Boekenkast op maat

Bent u onze volgende klant die graag een prachtige en functionele boekenkast door ons wil laten maken voor uw interieur?

Wij staan voor u klaar eerlijke rechtdoorzee Friezen die door de tientallen jaren heen kleine tot zeer grote boekenkasten hebben gemaakt in eigen meubelfabriek in het Friese Burgum.

Kom ook langs en laat een boekenkast op maat door ons ontwerpen, of als u een voorbeeld op internet of in de krant heeft gezien maar het net even anders wil?! Kom dan gerust langs en informeer bij ons in de showroom.

Ook online uiteraard kan u vragen stellen en een offerte alvast aanvragen voor prijs etc. Wij helpen u graag met het hele team.

Op deze pagina voorbeelden van reeds gemaakte boekenkasten met indicatie prijzen voor een scherpe offerte neem dan contact met ons op.

Onze showroom is dagelijks geopend loop vrij binnen Sandra en Feico en hun team meubelmakers helpen u graag verder.

Video Boekenkast op maat

Zoekt u een echte houten kwaliteit ‘s boekenkasten op maat. Een kast waar u jarenlang plezier van wil veel ruimte voor uw boeken e.d. gewoon weg eentje waar je u tegen zegt.

Wij zijn experts in het ontwerpen en maken van massief eiken, noten of beuken boekenkasten. (ook ral kleur HDF) kasten.

Bekijk hiernaast de video waarin we u laten zien hoe wij van ontwerp tot eind product een bijzondere eiken kast maken.

Wilt u graag een offerte vul hieronder al uw wensen in of puur voor een afspraak. Overigens kunt u gewoon vrij binnen lopen bij ons.

Heeft u een vraag over een boekenkast?

Zoekt u een boekenkast en heeft u vragen hierover.? vul dan onderstaande contact formulier in voor al uw vragen.