Badkamer meubels eiken

Handgemaakt in onze eigen meubelfabriek in Friesland

+100 Google reviews      +20 video reviews

ν- Beste meubelwebwinkel 2020  ν-Snelle levertijd mogelijk  ν-Veilig betalen via iDeal  ν- 100% gemaakt in Nederland  ν-Eigen montage en bezorgers  ν- + 10.000 tevreden klanten

Bijzondere ovale tafels

Ovale tafels zijn voor Feico Westra eigenaar en meubelontwerper van het Friese bedrijf al ruim 27 jaar een inspiratie om te maken en om de meest bijzondere onderstellen te bedenken. Waarbij vooral aan de functionaliteit word gedacht naast een bijzonder en uniek ontwerp. De ovale tafels zijn altijd al in opkomst geweest in de afgelopen jaren maar zijn mede door de industriële trend een hip en functionele vorm waarbij je overal kan tafelen. Er kunnen vaak meer mensen aanschuiven wat het extra gezellig maakt. Meubelfabriek Westra onderscheid zich vooral door haar bijzonder vaak praktische tafel ontwerpen, de grote optie keuzes en het grote voordeel dat uw online samengestelde meubel word vertaald door eigen meubelmakers tot echte pronkstukken die jaren mee gaan in uw huis. Daarnaast word het hout specifiek geselecteerd op duurzaamheid door hout te kiezen uit gecontroleerd gekapte bomen! Om daarna op de best mogelijke wijze het hout te drogen in speciale droogkamers om voor u het allerbeste er uit te kunnen halen! Meubelfabriek Westra verschilt ook ten opzichte van andere meubelfabrieken doordat meubelmakers uw tafel komen bezorgen dus vakmanschap zelfs tot in huis gegarandeerd. Koopt u online of in de showroom een tafel van Meubelfabriek Westra weet u 100% dat het totaal plaatje van A t/m Z goed voorelkaar is! En heeft u vragen na de levering of onder het maken wij staan klaar elke dag om ze te beantwoorden.

Ovale tafels van Westra

Zoekt u een bijzondere ovale eettafel, een tafel die anders is dan anders, een functionele en gewoon een mooie tafel is. Meubelontwerper Feico Westra ontwerpt dagelijks de meest functionele en bijzondere tafels geïnspireerd vaak op dagelijkse items en bezigheden. In de bijzonder mooie showroom van het bedrijf staan de meeste ovale modellen dan ook op de rode loper “Letterlijk” omdat het voor Feico en het bedrijf gewoon stuk voor stuk pronkstukken zijn.

Onze missie is daarbij het volgende:

U wilt een ideale en functionele omgeving daar voegen wij beleving en duurzaamheid aan toe met ons vakmanschap vanuit de fabriek. Met andere woorden een ovale tafel is een doel voor ons en wij zien graag dat wij het middel zijn om uw wens te vervullen om uw droom in huis te krijgen.! Bij ons is maatwerk dan ook een krachtig woord met onze eigen meubelfabriek in het Friese Burgum.

Showroom:

Wees van harte welkom om onze showroom te bezoeken hier staan vele model tafels voor u klaar om aan te tafelen, te voelen en gewoon de makers te ontmoeten.

Dit doen we door vanuit ons DNA te werken

Vernieuwend blijven, prestatie gericht zijn, en een belevenis bieden naast het oh zo belangrijke vertrouwen. Dit is waar alle medewerkers van Meubelfabriek Westra voor staan elke dag weer, een gemotiveerd team waar dagelijks bijzondere gebeuren. Dagelijks zijn camera’s aan het filmen in de fabriek en showroom en vaak bij unieke onderwerpen bij klant etc. Zo is er een eigen docu-soap ontwikkeld deze serie heet “De Westras” hier worden door de ogen onze ambachten en vele onderwerpen aan het licht gebracht door middel van een soort docu soap deze die reeds duizenden keren is bekeken alleen al op Youtube en word ook gepresenteerd door de locale nieuws websites.

En diep vanuit onze kwaliteiten

Nieuwsgierig, betrokken zijn, transparant naar de klant toe en de verwachtingen telkens weer overtreffen. En tot slot is onze loyaliteit van ongekende aard. Voel u welkom en als u niet langs kan komen stel dan online via onze webwinkel zelf uw tafel helemaal tot uw droom tafel en laat het door de unieke vakmensen maken in het Friese Burgum.