B2B Partner

Wij werken elke dag met architecten en projectinrichters samen om de meest mooie interieurs samen te maken. Meubelfabriek Westra is een Fries bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van massief houten tafels, kasten, balies en interieurbouw werkzaamheden vanuit de eigen werkplaats in Burgum.

Partner worden van Westra

Speciaal voor de B2B bieden wij een scala aan tafels en kasten maar ook pure meubels op maat. Ons bedrijf bied voor onze zakelijke partners vele voordelen zoals kortingen, advies en goede garanties.

Voor Projectinrichters – Interieurarchitecten – Resellers

TAFELS – VERGADERTAFELS – AANLANDTAFELS – BALIES – HORECA BAR – BARTAFELS – KASTEN – KANTOORKASTEN – BUREAUS – MAATWERK

Bekijk onze portfolio

  Meld u aan voor een samenwerking met ons

  Vul hiernaast uw gegevens in, KvK, en overige bedrijfsgegevens 

  Na controle van uw gegevens ontvangt u alle informatie en voorwaarden die passen bij de samenwerking.

  Voor woonwinkels

  Meubelfabriek Westra is dé partner voor woonwinkels als het gaat om maatwerk tafels en kasten. Wij hebben ruime ervaring om maatwerk uit te voeren voor meubelzaken en woonwinkels. We horen heel vaak dat er nee word gezegd tegen klanten van meubelzaken. Meubelfabriek Westra is dé oplossing om wel te kunnen verkopen aan uw klant als het gaat om een speciale afmetingen, ontwerp wens, houtsoorten etc. Wij werken met ruim 50 bedrijven waar wij het maatwerk voor uitvoeren voor hun klanten u moet dan denken aan een meubelmerk die in een meubelzaak gepresenteerd staat die vaak standaard afmetingen hebben in hun  catalogus waarbij ze dan vervolgens Meubelfabriek Westra inschakelen om dit wel te kunnen realiseren voor hun klanten. Of u als woonwinkel wil een bepaald ontwerp concept als eigen merk verkopen in uw woonwinkel of meubelzaak hier zijn wij expert in!.

  Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.