Keukens op maat

Tijdloze handgemaakte keukens

Uw droom keuken vind u niet in een keukenwinkel. Laat ook uw keuken op maat maken!

Meubelfabriek Westra heeft ruime ervaring in het maken van prachtige design keukens vaak van eiken of notenhout maar we schromen ook niet om er een tintje ander materiaal aan toe te voegen. Uw droom keuken door ons laten maken is pure maatwerk en als wij ergens vrolijk van worden is het ontwerpen en produceren van unieke maatwerk keukens.

Kom langs in onze showroom, hier zal u veel tafels en stoelen aantreffen maar Neem uw ideeën alvast mee en Feico Westra gaat met u aan de slag om alles door te nemen en gezamenlijk een top keuken te ontwerpen!

Uw keuken op maat gemaakt

Bent u opzoek naar een bijzondere keuken dan bent u bij Westra aan het juiste adres voor een topkwaliteit product. Wij leveren uit eigen meubelfabriek keukens gemaakt met moderne machines en pure meubelmakers.

Ontwerp studio in Burgum

Kom gerust langs in onze showroom met ontwerp studio waar we graag met u uw droom keuken bespreken. We hebben aardig ervaring in het vervaardigen van luxe tot zeer luxe keukens voor particulier en bedrijven.

Zo neemt u contact met ons op over Keukens

Alle velden graag invullen wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

    Keuken makers Friesland

    Houten keukens op maat dat is wat de vakmensen van Feico Westra goed in zijn geen plastic of kunststof nee echt hout zelfs de binnen kasten zijn van massief eiken of noten hout. Al ruim 18 jaar maken we massief eiken kasten en elk jaar hadden we er wel een keuken bij tot de laatste jaren dit steeds meer toenam en de vraag groter werd. We zijn vooral toegespitst op massief eiken keukens, ja en niet van eiken deurtjes en zijkanten massief maar ook het binnen werk is helemaal massief en dat is vrij uniek aangezien de collega’s massaal fineer of plaatmateriaal gebruiken voor de binnen kasten en hier een massief eiken deurtjes voor zetten en het verkopen als massief eiken keuken. Nee wij zeggen massief is massief en dat betekend zo goed als dat de keuken letterlijk helemaal van massief hout word gemaakt.

    Op zoek naar een massief eiken keuken? Kom dan gerust eens langs we kunnen alles bespreken, we werken heel eenvoudig, u zoekt online het apparatuur stuurt dit naar onze meubelfabriek toe, regelt een loodgieter voor al het aansluitwerk, en wij maken voor u uw droomkeuken op maat verder. En uiteraard kunnen wij het apparatuur voor uw regelen.

    Inspirerende en leuke foto’s in de meubelmakerij en op locaties

    Hieronder een serie foto’s die we hebben gemaakt in de meubelmakerij en op locatie bij klanten!