westra

“Nederlands fabrikaat”.

Massief houten tafels ontwerpen en produceren daar zijn we pas echt goed in. Een tafel betekend voor WESTRA meer dan een meubel, de tafel is vaak de centrale plek in huis waar je geniet van een boterham, praten met elkaar, de krant leest en gezellig met familie en vrienden heerlijk vaak eet met elkaar. Ook is een tafel van WESTRA de plek om aan te werken en vergaderen. Wij ontwerpen en produceren tafels die bijzondere vormen hebben die pure aandacht creëren voor de constructie.

Bekijk ons werk

Het grote maatwerk.

Met succesvolle tafelontwerpen zoals de Le Havre, Le Quatre, en de Flexion werd er in de regio al naam gemaakt. En in 2011 kwam de doorbraak voor FeicoJr. met de eerste grote projecten.
Al gauw werd een nieuw pand in Burgum gekozen voor een grote uitbreiding.

Lees meer over maatwerk

Naast tafels staat WESTRA voorál bekend om het niet-standaard maatwerk. Als het nu om een klein meubelstuk gaat of een bizar grote vergadertafel, WESTRA levert traditionele ambacht gericht op design op maat.

WESTRA ontwerpt en produceert ook meubels die bij de tafels horen zoals stoelen, kasten en ander meubilair. Een hecht Fries familie bedrijf met een goede geschiedenis is de basis van WESTRA.

Het vormgeven van de toekomst door het verhaal van je eigen geschiedenis is voor FeicoJr. zeer belangrijk.