westra

“Nederlands fabrikaat”.

In Fryslân vind u nog één meubelfabriek en wel in het Friese Burgum, de houten meubels die in Burgum gemaakt worden zijn stuk voor stuk gevuld met Fries DNA

In Fryslân vind u nog één meubelfabriek waar nog tientallen hedendaags Fries Meubel Design is te vinden en wel in het Friese Burgum, de houten meubels die in Burgum gemaakt worden zijn stuk voor stuk puur Fries, strak en vaak gevormd uit natuurlijke gedachten.  Meubelfabriek Westra is een ervaren bedrijf dat zich al ruim 16 jaar blijft ontwikkelen in innovatieve en bijzondere meubelontwerpen met het oogpunt op Friese DNA. Het bedrijf richt zich vooral op exclusieve kwaliteits meubels die handgemaakt zijn in de Friese meubelfabriek in Burgum. Het Friese bedrijf dat in 2005 is opgericht door Feico Westra samen met zijn vader, is vanaf 2011 vanuit een kleine werkplaats uit gegroeid tot een heuse ambachtelijke meubelfabriek. Het bedrijf is een groeiend bedrijf en met het eigen merk “Westra” een belangrijke speler in het midden en hoger segment in Nederland en België en de rand van Duitsland.

Het Friese meubelmerk verkoopt niet aan retailers en is hierdoor een exclusief merk voor de particuliere markt, waar andere meubel fabrikanten zich richten op massa productie voor woonwinkels is het Friese meubelmerk een exclusief merk puur voor particulieren. Het grote voordeel is dat u bij ons de Retail overslaat, en een directe klant bent bij de bron van de makers hierdoor kunnen we rechtstreeks uw vragen beantwoorden en de juiste meubelen adviseren.

Meubelontwerper Feico Westra is met zijn ruim 27 jaar ervaring één van de meest gewilde meubelontwerpers in Nederland aan het worden van particulier tot tweede kamer opdrachten. Een belangrijk aspect hierin is dat niet alleen Feico zijn ideeën belangrijk zijn maar vooral ook dat het in Friesland word gemaakt.