Gratis bezorging in Amsterdam!

Meubelmaker Feico Westra

Op zoek naar meubelen in Amsterdam?

Feico Westra’s meubelmerk Artisew maakt al uw meubelen op maat en volledig na uw wens en bezorgd dit bovendien gratis in Amsterdam

Artisew is gevestigd in Burgum en heeft al vele Amsterdamse klanten tevreden gemaakt met prachtige meubelen. Hieronder vindt u een selectie van de meest recente klanten in Amsterdam en door heel Nederland voor wie wij prachtige meubelen hebben gemaakt en kosteloos hebben geleverd.

Massief eiken houten boardroom tafel

New Motion BV, Amsterdam

Voor New Motion BV hebben wij een grote tonvormige boardroom tafel gemaakt van massief eiken.
Deze tafel is 4,80m x 2,80m

Tweede kamer.

Op de foto zie je Feico Westra die een prachtige eikenhouten Flexion heeft gemaakt voor Jacques Monasch van de tweede kamer.

Fryske Akademy

Voor de Fryske Akademy hebben wij een grote notenhoute ‘Le Havre’ tafel gemaakt. Neem een kijkje op de projectpagina voor meer foto’s en informatie.
Klik hier!

NDC Mediagroep

Dit is ons meest recente project in Groningen stad waar wij de op maat gemaakte vergadertafels van NDC Mediagroep hebben geleverd.

Nieuwsgierig?

We hebben een groot aanbod van vele soorten meubelen. Keukentafels, bijzettafels, salontafels, maar ook TV-kasten, boekenkasten, en inloopkasten.
En bovendien bezorgen wij al dat maatwerk kosteloos door heel Groningen.

Neem dus een kijkje op onze website en laat u daar inspireren!
Heeft u vervolgens vragen? Dan kunt u te allen tijde direct contact opnemen met Feico Westra via whatsapp, door op de groene knop linksonder op elke pagina te klikken.

bekijk ook:

Maatwerk

Bij ons zijn alle meubelen maatwerk. Dus wilt u een kast of tafel op maat? dan kan dat!
Of wellicht wilt u groter, zoals een inloopkast voor uzelf, of een gehele interieurinrichting voor uw onderneming. Bij ons is niets te gek.
Blader door onze website om te kijken wat wij u te bieden hebben, of neem vervolgens contact met ons op om uw ideeën te bespreken zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen bieden.