Woonkamer kasten met cinema wall is in 2024 de trend

Cinema wall boekenkasten

Al ruim 19 jaar maakt Meubelfabriek Westra vele kasten op maat, vaak via de eigen collectie maar ook veelal op basis van een schets van een klant die specifiek als wens een kast op bepaalde afmetingen, kleur, indeling en afwerkingen. Wat we in 2023 al zagen aankomen zijn de zogenoemde Cinema Wall kasten meestal met grote open vakken maar ook het afgelopen jaar met veel glas vitrine deuren of open vakken voor boeken i.p.v. grote vakken. Westra is bekend om zijn massief houten kasten maar we zien het laatste jaar steeds meer HDF kasten of hardhouten kasten die afgewerkt worden met een ralkleur.

Hardhouten of HDF kasten zijn een echte trend aan het worden 2024.

Kasten met cinema wall openingen

Grote boekenkasten met onder deurtjes en boven of met vitrineglas deuren of juist open vakken we zien het steeds meer het afgelopen jaar en het lijkt weer een trend te worden in 2024 om een mooie praktische boekenkast in huis te hebben met een geïntegreerde opening voor de tv. De televisie word ook steeds platter waardoor je geen grote bakken meer in huis hebt, en daarnaast zijn de televisies vaak met smart uitgevoerd waardoor je niet meer alleen tv uitzendingen kijkt maar ook series, films, en vele andere aps zoals Youtube. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan de zogenaamde cinema wall kasten met opbergruimte.

  Niet alleen met sinema wall ook geïntegreerde bureaus komt veelvuldig voor.

In alle afmetingen en houtsoorten als eiken

De geschilderde of gespoten kasten is de laatste tijd een echte trend geworden, in onze meubelfabriek worden ze steeds vaker gemaakt van klein tot zeer groot en meestal ook specifiek op maat tussen 2 muren of vloer en plafond. Niet alleen in een ral kleur ook massief eiken en notenhout is nog steeds populair en zijn vaak zelfs even duur dan de HDF kasten in zijdeglans.

Neem ook eens een kijkje op onze website en laat u inspireren: www.meubelfabriekwestra.nl

 

× Whatsapp