Wist u dat we een onwijs mooie showroom hebben in Burgum

Wist u dat we een onwijs mooie showroom hebben in Burgum. Hier staan de populairste modellen tafels opgesteld voor u om aan te tafelen en ze uit te proberen, daarnaast een hele serie Nederlands gemaakte leren stoelen staan in de showroom.
Populaire webwinkel: Onze webwinkel word steeds populairder onder de Nederlanders om op een veilige manier uw bijzondere tafel te bestellen, dankzij de vele bekende Nederlanders, tweede Kamerleden en ontelbare video reviews van particuliere klanten en onlangs de officiële opening van de nieuwe showroom door de Commissaris van de Koning Arno Brok samen met de Burgemeester Jeroen Gebben is er een goed vertrouwen ontstaan tussen de klant en het bijzondere bedrijf.
Aan de webwinkel en website is ruim 2 jaar keihard aan gewerkt en geheel in eigenbeheer geprogrammeerd en vormgegeven hierdoor ontstaat het juiste karakter van het bedrijf en de mensen die er werken en vooral wat u kan verwachten! Geheel naar eigen wens kunt u de juiste afmeting uitzoeken, hoogte tafel, randafwerking zoals facet rand of strak etc, randkleur, een inlegbies, en nog veel meer keuzes.
PANORAMARAAM: Ook kunt u door het grote panorama raam in de showroom van ruim 10 meter in lengte direct in onze keuken kijken hoe de meubelmakers aan het werk zijn.!
Covid-19 Corona, we hebben heel simpele spelregels, graag handen desinfecteren in de hal er hangt een alcohol pompje en 1,5m afstand houden. En gewoon nuchter blijven dan komen we een heel end.! Wees daarom van harte welkom.
Bezorging meubels: Onze meubelbezorgers dragen standaard een mondkapje bij het bezorgen en voor en na het bezorgen doen ze de handen in alcohol.! Als u onze medewerkers iets ruimte geeft zou helemaal perfect zijn. Samen komen we een heel end. Veiligheid voor u en ons staat voorop!
Naast de meubelfabriek (zie foto) kunt u uw auto gratis parkeren op ons eigen terrein, ook voor op de weg mag u gerust parkeren. Koffie staat klaar!
× Whatsapp