Waarom een bezoek aan de showroom in Burgum een beleving is voor de klant

Je zit achter de computer je zoekt een perfecte eettafel, stoelen of een kast dan kom je vast en zeker via Google of Marktplaats e.d. vanzelf Meubelfabriek Westra tegen. Al bijna 16 jaar inmiddels ontwerpt en maakt meubelmaker en designer FeicoJr.Westra uit Burgum de meest perfecte maar ook constructieve eetkamertafels voor héél Nederland, België en de rand van Duitsland. De ervaring leert dat niet één tafel gelijk is als je het over massief hout hebt. Daarom kiezen ook vele mensen de trip naar het schitterende Friesland te nemen.

Tegenwoordig met de Auto ben je ook zo door Nederland, en er zijn mensen die er zelfs een dagje uit van maken naar het mooie Friesland. En terecht want er is zo veel te beleven in Friesland, winkelen in de steden of genieten van het platteland of de terrasjes aan de vele meren. Ook kun je tegenwoordig via goede hotels/restaurants zoals vd Valk in bijvoorbeeld Drachten of Leeuwarden een nachtje overnachten we krijgen steeds meer klanten die dit doen.

Maar waarom zou je een trip naar het Friese Burgum nemen terwijl je ook online kan samenstellen en kopen via de webwinkel van het bedrijf van FeicoJr. Westra?? Uiteraard omdat je dan zelf kan zitten aan de vele tafels die staan opgesteld, maar ook vooral om het ambacht te voelen de mensen ontmoeten en vooral de betrouwbaarheid zelf aanvoelen als je in de showroom met FeicoJr of zijn vrouw Sandra Westra spreekt, en tegelijkertijd de vele vakmensen ziet schaven, schuren en meubels ziet maken in de fabriek door het grote panorama raam.

Adres showroom : klik hier ↵

“Waarom een bezoek aan de showroom in Burgum een beleving is voor de klant”

Ten eerste het bedrijf Meubelfabriek Westra is niet een gewoon bedrijf te noemen, je koopt ook niet een meubel uit een meubelzaak of op een woonboulevard maar direct bij de bron je slaat dus de meubelzaak over, de distributeur en soms het hoofdkantoor van een grote organisatie. Dit is apart en niet de normaalste zaak van de wereld sterker het is eigenlijks best wel uniek in Nederland. Ook krijg je persoonlijk advies in de showroom bij de bron van het product maar tegelijkertijd heeft FeicoJr. al bijna 27 jaar ervaring waarvan hij 22 jaar zelf de meubels altijd heeft gemaakt en de laatste 5 jaar zijn bedrijf runt vanuit zijn ontwerp studio.

Hierdoor is FeicoJr. samen met zijn vrouw Sandra in staat om “bijna” alles te kunnen verwezenlijken voor hun klanten. Een bezoek aan de showroom geeft je de mogelijkheid om aan dé tafel te zitten die je op de unieke website van het bedrijf hebt gezien en wil je nog meer tafels zien  dan lopen ze met u door de expeditie want daar staan altijd tafels klaar die gereed staan voor klanten, ook als het kan i.v.m. de corona afstand geven ze graag een rondleiding door de enigste meubelfabriek in het Noorden van Nederland, deze extreem geoutilleerde werkplaats is voor ieder timmerman of meubelmaker waarschijnlijk een jongensdroom. Want werkelijk alle gereedschappen zijn nieuw en ook de grote machinale machines zijn het nieuwste van het nieuwste.

We zeggen wel eens goed gereedschap is het halve werk. De keuken (werkplaats) is ook het levenswerk van eigenaar FeicoJr. Westra en is mede mogelijk gemaakt door mede eigenaar en goede vriend van FeicoJr. Seye Herke Brinkman een bekent personage op het gebied van tuindeuren en ambachtelijk gemaakte kozijnen uit het Friese Skûlenboarch. (int NL schuilenburg)

De klant ervaart bij het kopen waarschijnlijk ook een unieke beleving, want naast de perfecte tafels de grote keus in mogelijkheden en de prachtige geoutilleerde meubelfabriek is er ook het extreme verhaal van 27 jaar opwerken van melkertbaner tot eigenaar van de enige Meubelfabriek in het Noorden van Nederland die onlangs met een vernieuwde showroom is heropend door de Commissaris van de Koning Arno Brok samen met de Burgemeester Jeroen Gebben. Klik hier ↵ voor een video van de opening!

Zoekt u een ovale tafel design of juist industrieel ? of een ronde, rechthoek of vierkante tafel ? Met ruim 10.000 klanten in het bestand zeggen we niet ruime ervaring maar een zee aan ervaring van het maken van elke vorm tafel, Ook maakt het bedrijf zeer mooie boomstamtafels, en losse bladen voor particulieren en bedrijven. Kom langs en ervaar het bedrijf we beloven u een leuke beleving.!

Naast alle voordelen en beleving kiezen toch ook zeer veel mensen om online een tafel te bestellen, want naast de fysieke beleving in Burgum is de extreem uitgebreide website met webwinkel door de vele keus uit tafels stoelen en kasten ook gevuld met vele video films van het bedrijf, de klanten en het product! www.meubelfabriekwestra.nl

Met vriendelijke groet,

 

FeicoJr. & Sandra Westra

Home

× Whatsapp