(video) Aflevering 4 van “De Westras” een groot succes voor Meubelfabriek Westra

Aflevering 4 van de Youtube docu-serie is een groot succes al in een paar dagen tijd ruim 12.700 weergaven op Youtube en de klant opdrachten blijven toe stromen via de vernieuwde webwinkel en de showroom word massaal bezocht in het Friese Burgum waar meubelfabriek Westra is gevestigd. Sinds een paar maand heeft het bedrijf een YouTuber in dienst die elke dag de video camera aan heeft in het bijzondere bedrijf, werknemers, de eigenaren en klanten worden veelvuldig gefilmd (met toestemming) en o.a. in de serie “Feico Verteld” videos en de nog bijzondere docu-serie ” De Westras” waar het bedrijf vooral door de ogen van het personeel word weergegeven werpen hun vruchten af.

Het kost enorm veel tijd en geld en veel ondernemers zien hier tegen op, wij hebben de stap genomen en schroomden niet om op camera te komen. “Je moet wel wat lef hebben” verteld meubelontwerper en eigenaar Feico Westra van Meubelfabriek Westra maar je verneemt naar loop der tijd dat je ook beter word voor de camera en dit werpt 100% zijn vruchten af. Het is voor de mensen net of kennen ze je al voordat ze in de showroom komen, en het neven effect is dat mensen sneller kopen via de webwinkel.

Bij veel bedrijven gaat het om snel “veel” tafels te verkopen en massaal te maken in grote of kleinere fabriekjes, vaak al worden de bladen in het buitenland gemaakt of zelfs de gehele meubels dit is niet ambacht dit is pure winst makerij en daar voelen wij niks voor. Bij ons is juist de ontwerp kant belicht, we adviseren mensen waarom juist die tafel of kast past in hun huis dat de stijl perfect is en vaak begint dit al naar goed luisteren van de klant.

Wat ons vooral opvalt is dat de klant juist een mooie tafel, kast of stoelen wil.. het massa wat je heden veel ziet op internet is niet onze stijl, we willen ambacht laten zien, hoe sta je in het leven en we doelen vaak op massief eiken of noten hout met andere woorden echte meubels maken. We zien ook via de video’s op Youtube of de website dat dit zeer gewaardeerd word.

Betrokkenheid mist nog al eens in veel bedrijven, het begint al bij je adres in contact te zetten. Kijk zelf maar eens veel bedrijven kun je het adres niet eens vinden op hun site, of bij het kopje “over ons” dat het niet meer over de mens of team gaat maar puur om het product, snel leveren, afhandelen en geld ontvangen. Wij vinden juist betrokkenheid, luisteren en dat je best over jezelf mag vertellen op jou website of via een video.. Wij doen dit soms iets extreem maar we merken wel dat het werkt..

Aflevering 4 van “De Westras” is voor ons een groot succes binnen een paar dagen 12.700 weergaven en direct vele reacties van mensen die de showroom bezoeken… “Machtig” aldus Feico Westra meer kan ik er niet van zeggen. Laat de mens of klant maar zien wie je bent of wat je doet of waar je voor staat… vertrouwen daar gaat het om.

Bekijk hier deel 4 van de succesvolle docu serie “De Westras” : https://www.youtube.com/watch?v=fKeXCZFBC1w

× Whatsapp