Top design tafel model Frjemd in eiken en notenhout 2023

‼️Design tafel model Frjemd‼️
Design eettafel model Frjemd is in 2019 bedacht, ontworpen en voor het eerst geproduceerd door meubelontwerper Feico Westra. Met deze specifieke tafel heeft Westra een pure hybride tafel bedacht waarin zowel hout als staal gecombineerd zijn tot een waar huzaren stukje ambachtswerk wat heeft geresulteerd in misschien wel de meest mooie en praktische eettafel van Nederland.
De Frjemd word gemaakt in eigen werkplaats in het Friese Burgum waar de unieke eettafel tot stand komt. Met een modern machinepark gecombineerd met zeer getalenteerde meubelmakers word de Frjemd in massief eiken, noten en beuken hout gemaakt tot ware en pure pronkstukken.

Ovale walnoten eettafel Frjemd

✅Puur gemaakt van eiken, beuken of notenhout
✅Top ontwerp van Feico Westra
✅Beste eiken, beuken en noten hout verkrijgbaar
✅Extreem hoge kwaliteit en uitstraling
✅Veel beenruimte met de Frjemd
✅Organische vorm in poot en blad
✅Met trots al ruim 18 jaar bezig!
✅Google 4,9⭐️ 140 reviews
✅Topklasse showroom in Burgum
✅Hoge service mentaliteit
Nieuwsgierig? kijk dan snel op onze website met webwinkel. www.meubelfabriekwestra.nl
😀Langs komen? Wij hebben een eigen nieuwe showroom bij de meubelfabriek voor particulieren, hier staan ovale en deens ovale tafel Frjemds opgesteld voor u. Kom langs en tafel een keer aan deze bijzondere tafel en bekijk en voel de Frjemd in het echt.
Mr w m Oppedijk van Veenweg 22d2
9251GA Burgum
T: 0511 40 2559
E: info@meubelfabriekwestra.nl
Eigen YouTube kanaal, met ruim 100 video’s over het leven van de meubelmakers, bijzondere video’s, maak videos, klanten videos en ga maar door. https://www.youtube.com/channel/UCd-x1S60g2vD4n0Guq2Cl7w Abonneer je ook en mis niks.
× Whatsapp