Toenemende drukte showroom meubelfabriek westra in burgum

We merken de laatste tijd dat de showroom in Burgum steeds populairder word, na het bekijken van de webwinkel willen mensen toch even zitten aan die tafel. Al voor de bouwvak vakantie merken we een toenemende drukte en dit vinden we uiteraard geen probleem sterker de showroom word er zelfs gezelliger door (uiteraard wat afstand houden van elkaar) maar doorgaans zien we dus een stijgende bezoekers aantal ook door de week wanneer het normaliter wat rustiger is dan vrijdag en zaterdag.

 

Wat is er eigenlijk te beleven bij meubelfabriek Westra? allereerst kunt u de auto op ons eigen terrein parkeren, er hangen vele camera’s dus uw voertuig staat altijd veilig. Eenmaal de trap op komt u terecht in onze vernieuwde showroom die sinds de Commissaris van de Koning Arno Brok samen met de Burgemeester heeft heropent in de zomer van 2019 een ware oase van vele modellen tafels meestal de populairste uiteraard. Daarnaast is er de zitkeuken waar u kan uitrusten, of heerlijk gaan zitten op één van de vele design stoelen die staan opgesteld en die uiteraard ook te koop zijn. De stoelen hebben we zo uitgezocht dat ze goed passen bij onze modellen, daarnaast zijn deze in tientallen kleuren uit te zoeken passend bij uw interieur.

Naast de eettafels en design stoelen, komen er steeds vaker mensen langs die een kast op maat willen laten maken, wij beschikken over deze expertise en hebben ruime ervaring met het maken van deze Dressoirs, tvkasten of boekenkasten, of gewoon weg maatwerk zullen we maar zeggen. Ook het ontwerp na prijs akkoord tekenen we in onze ontwerpstudio geheel in 3D uit zodat u direct een beeld heeft bij het gewenste maatwerk.

Schroom niet om langs te komen in onze bijzondere showroom, want we geven naast een bezoek aan de showroom ook rondleidingen door de meubelfabriek iets wat uniek is in deze tijd en waar u zich zal verbazen van de 2.0 uitstraling qua gereedschappen, grote machines, vakmensen en de vele meubels die in de maak zijn. Deze ervaring heeft u dan alvast van ons cadeau zeg maar!

Ons bezoekers adres is:

Mr w m Oppedijk van Veenweg 22d2 9251GA Burgum

× Whatsapp