Tafels op maat gemaakt bij Meubelfabriek Westra in Burgum

Tafels op maat gemaakt bij Meubelfabriek Westra in Burgum

 donderdag 04 november 2021

BURGUM – Friesland heeft nog één echte meubelfabriek waar ze puur met massief hout werken. Waarom een keukentafel van de meubelmakers van Westra uit het Friese Burgum

Wij vinden 5 dingen belangrijk aan een eettafel

De tafel dient:

  • goed en praktisch ontwerp te zijn
  • gemaakt van gecertificeerd massief eiken en noten
  • van degelijke kwaliteit te zijn
  • eenvoudig in onderhoud voor dagelijks gebruik
  • gemaakt in Friesland door vakkundig personeel

Op bovenstaande punten onderscheiden wij ons zeker! De vraag is dus niet waarom, maar wanneer Westra uw nieuwe eettafel moet leveren. Start het avontuur via onze unieke website met webwinkel en ontdek de mogelijkheden van Westra.

Webwinkel & Showroom

De meeste mensen starten het avontuur bij Westra via de website www.meubelfabriekwestra.nl de bijzondere website boordevol meubelontwerpen van Feico Westra met vormen als ovaal, rechthoek, vierkant en rond. Maar ook een enorme keuze in opties of mogelijkheden om uw ideale droomtafel te kunnen samenstellen om deze na bestelling door onze Westra meubelmakers te laten maken is een hele unieke reis, de vele nieuws items op de website en tientallen YouTube video’s over tafels en het leven van de meubelmakers is bijzonder.

Ontwerper Feico Westra

Vanaf 2005 pronken er al in menig huiskamers in Nederland “Westra” meubels van Friese Makelij. In de afgelopen jaren zijn er duizenden mensen die hun interieur wilden voorzien van Fries design. Meubelontwerper Feico Westra zinspeelt al jarenlang op praktische vormen die daarnaast uitbloeiden tot echt een “anders dan andere” tafels.

Vandaag de dag zijn de meubels van Westra dan ook zeer gewild. Zijn ontwerpen zijn geïnspireerd door natuur en eenvoud, daarnaast steeds meer gericht op hybride tafels (hout gecombineerd met staal) de houten meubels zijn dan ook puur gemaakt met Fries DNA vaak al met avontuurlijke namen maar vooral Friese namen. De Fries is vaak te vinden in zijn ontwerpstudio in Burgum. De meubelfabriek van Westra is anno 2021 de enige meubelfabriek in Friesland die tientallen meubels produceert per week direct vaak aan particulieren al is de zakelijke markt steeds meer ook een onderdeel van het Friese bedrijf.

Feico Westra de meubelontwerper uit het Friese Burgum heeft inmiddels goed zijn sporen verdiend in de meubelbranche met bijzondere opdrachten van Tweedekamer, gemeentehuizen, musea, ziekenhuizen tot bedrijven en particulieren.

Modellen tafels

Een paar bijzondere tafels zijn o.a. de Le Havre, de Nuver en het model Frjemd. Deze door Feico Westra bedachte tafels zijn een groot succes en staan in héél Nederland in menig huiskamer.

Website https://www.meubelfabriekwestra.nl

Welkom in onze showroom

Mr W M Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum

Openingstijden: Dinsdag t\m Vrijdag 10-17uur Zaterdag 10-16uur

× Whatsapp