Rechthoek tafels wat vroeger zo normaal was is anno 2022 zeer speciaal

Rechthoek tafels wat vroeger zo normaal was is anno 2022 zeer speciaal, Meubelfabriek Westra heeft een zeer bijzondere en grote collectie massief eiken rechthoek tafels. De keus is aan de klant zelf of u kiest voor een robuuste industriële eiken rechthoek tafel of juist een speciale design rechthoek tafel. Op de webwinkel van Westra is er een enorme keus in rechthoek tafels, klikt u het model aan en daarna de afmeting die u wenst staat direct de prijs erbij. U kunt daarna uw rechthoek tafel geheel zelf online samenstellen tot uw ideale tafel voor uw interieur.

Door Feico Westra: Ik merk de laatste tijd dat er steeds meer rechthoek tafels worden gekocht zowel via de webwinkel maar ook zeker in de showroom van ons zie ik een ware aardverschuiving van ovaal naar toch weer rechthoek en dat is bijzonder omdat we de afgelopen 17 jaar zeer gericht waren op ovale tafel vormen. De rechthoek tafel die zooo ouderwets doet aandenken is terug van weg geweest en dat weet ik zeker omdat we het in de stijgende omzet terug zien van het bedrijf. Wel is het een verschijnsel dat er vooral bijzondere rechthoek tafels worden verkocht in de showroom en online via de webwinkel, tafels die je niet één twee in de grote woonwinkels aantreft. De rechthoek tafel bied uiteraard ook voordelen net zoals een ovale tafel vele voordelen kent. Ik zie steeds meer dat mensen de tafel weer tegen een muur aan willen zetten om een hoek te creëren maar ook vrijstaand is voor vele een must en dit komt waarschijnlijk door de grotere ruimtes die mensen hebben en die het liefst opgevuld zien met een lekkere grote rechthoek tafel. Onze rechthoek tafels kun je zelf samenstellen en ook dat is een groot voordeel voor de klant zelf ze creëren zelf iets en vervolgens laten ze het dan ook écht maken hier in de fabriek, klanten kunnen overigens ook de fabriek zien niet alleen via foto’s maar ook via YouTube video’s en die maken we veel. Een open karakter laat maar zien wie je bent wat je doet en hoe je het doet denk ik altijd.

Zoekt u ook een rechthoek tafel een tafel die anders is gewoon een lekker hippe tafel of juist een stoere industriële kijk eens op onze website: https://www.meubelfabriekwestra.nl/industrieel-rechthoekig-eiken/

× Whatsapp